Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:30 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Copiii de la grădiniţa Căluţul de Mare din Constanţa încep noul an în clase renovate, datorită eforturilor Patru Mâini și ale comunității

ro

16 Sep, 2013 15:20 2703 Marime text
În prima etapă a campaniei naționale „De ajutor pentru tine și ai tăi!”, compania Patru Mâini a reușit deja să renoveze douăsprezece locații, inclusiv grădiniţa Căluţul de Mare din Constanţa, alte opt urmând să fie finalizate în perioada imediat următoare
 
Constanţa, 16 septembrie: Patru Mâini, producător de materiale de construcții și integrator de soluţii și servicii pentru personalizarea caselor, a reușit să renoveze, cu ajutorul comunității locale și a contribuțiilor din partea cumpărătorilor Primus Macro, Grădiniţa Căluţul de Mare din Constanţa. În cadrul campaniei „De ajutor pentru tine și ai tăi!”, alte 50 de instituții de învățământ, centre de plasament și spitale (în special maternități și secții dedicate copiilor) din toată țara vor fi renovate.

“Renovarea și personalizarea grădiniţei îi face pe copii să se simtă ca acasă și în acest spațiu. Faptul că au existat voluntari, ce au dorit să se implice direct în acest proiect, le va oferi copiilor un exemplu de urmat. Dorinţa de implicare într-un proces de renovare de acest gen arată că există oameni cărora le pasă de comunitatea în care trăiesc.”, declară Claudia Russu, Director Marketing Patru Mâini.
Grădiniţa Căluţul de Mare se numără printre primele douăsprezece locații din campanie care s-au bucurat de finalizarea lucrărilor de renovare, datorită ajutorului acordat de către clienții din magazine care au contribuit financiar în urma achizițiilor de produse Patru Mâini (Primus Macro și Primus Adeterm), de către furnizorii materialelor necesare în amenajare – Dedeman, şi, de asemenea, de către comunitatea locală, care s-a implicat direct în procesul de renovare.

Lucrările de renovare ale acestei grădiniţe au fost împărţite în mai multe etape: repararea pereţilor, vopsirea pereţilor în două săli de clasă, montarea de întrerupătoare, aplice, perdele. Draperiile au fost special alese pentru această locaţie, având imprimate personaje din desene animate.
Procesul de renovare continuă cu un nou ajutor: Primus Micro, primul adeziv alb de interior. Pe lângă, Primus Macro, fiecare sac cumpărat de Primus Micro strânge bani pentru continuarea renovărilor din comunitatea unde produsul a fost achiziţionat.
 
Printre membrii comunității care s-au implicat în proiectul iniţiat de Patru Mâini se numără voluntari din comunitate și membri ai echipei magazinului Dedeman. Toate aceste persoane care au luat parte la procesul de renovare au ajutat la finalizarea lucrărilor într-un timp mult mai scurt.
Materialele utilizate au fost de cea mai bună calitate, punând pe primul plan grija pentru sănătatea copiilor şi a educatorilor, și ușor de utilizat pentru a-i ajuta pe cei care care s-au implicat în această campanie de renovare. Produsele Patru Mâini utilizate fac parte din gamele: PRIMUS, destinată meșterilor, PRIMUS OPTIMUS, destinată personalizării caselor și Baumix, destinată specialiștilor în construcții.
 
Mai multe detalii despre evoluția campaniei puteţi afla urmărind pagina de Facebook a companiei: www.facebook.com/patrumaini
 
Despre Patru Mâini
Patru Mâini este un producător 100% românesc de materiale de construcţii pentru finisaje şi un integrator de servicii /soluţii pentru personalizarea caselor.
 
Compania a fost înfiinţată în anul 2003 şi produce adezivi, tencuială decorativă, produse de finisare a faţadelor, chituri de rosturi, în şase linii de producţie, cu o capacitate de 35.000 tone lunar.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii