Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:02 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cargill şi TTS dau asigurări că terminalul de cereale Canopus Star JV din Constanta va fi din nou operaţional în cel mai scurt timp

ro

30 Oct, 2013 13:44 1423 Marime text
Constanţa, România – 30 Octombrie 2013 - Cargill şi partenerul său de afaceri Transport Trade Services (TTS) confirmă că în seara de 28 octombrie a avut loc un incendiu la terminalul de cereale Canopus Star JV din Constanţa. Cauzele acestui eveniment nefericit sunt în curs de investigare. Focul a fost stins şi toate pagubele au fost localizate.
Vestea bună este că nu s-au înregistrat victime şi au fost luate toate măsurile de protecţie a muncitorilor şi a unităţilor de producţie alăturate. Prin această cale ne exprimăm recunoştinţa faţă de autorităţile locale, în special faţă de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Dobrogea”, ce a mobilizat suficiente echipe de pompieri, astfel încat situaţia a fost păstrată sub control.
Considerăm că pagubele sunt nesemnificative, însă am demarat deja un proces de evaluare în detaliu şi vom începe de îndată lucrările de reparaţii la componente precum terminalul de cereale, în aşa fel încât să fie operaţionale cât de repede posibil.
Cargill şi TTS cooperează pe deplin cu reprezentanţii tuturor agenţiilor locale, pentru a soluţiona acest incident.

- sfârşit –

Note pentru redactori:

Despre Cargill

Cargill oferă produse si servicii agricole, alimentare, financiare și industriale în intreaga lume. Împreună cu fermierii, clienții, autoritatile locale și comunitățile, ajutam oamenii să prospere, utilizand si adaptand perspectivele si experienta acumulata de Cargill in cei aproape 150 de ani de experiență. Avem 142.000 de angajati in 67 de tari, ce contribuie la oferirea de hrana populatiei globului într-un mod responsabil, reducand impactul asupra mediului și dezvoltand comunitățile în care trăim și muncim.
Pentru mai multe informații, vizitați Cargill.com și Centrul nostru de informare News Center.

Cargill în România
Cargill este prezentă în România din 1996. Compania îşi are sediul central în Bucureşti şi are în prezent aproximativ 600 de angajaţi, care îşi desfăşoară activitatea în 17 de puncte de lucru din toată ţara. Cargill desfăşoară activităţi în domeniul cerealelor şi seminţelor oleaginoase, al uleiurilor îmbuteliate şi rafinate şi al nutreţurilor pentru animale.
Pentru informaţii suplimentare, vizitaţi http://www.cargill.ro

Despre Transport Trade Services (TTS)
TTS este o companie de transport marfă activă pe piața transporturilor multimodale din Europa de Est.
TTS a fost fondată în 1996, cu sediul la Bucharest și, împreună cu filialele sale, are 1280 de angajați, activând în următoarele domenii:
Transportul pe Dunăre și intermedierea de bunuri vrac și pachetizate
Manipularea de mărfuri în porturile dunărene în propriile terminale - Brăila, Oltenița, Giurgiu și Turnu Severin
Manipularea de mărfuri la Constanța în propriile terminale și cu macarale plutitoare în tot portul
Extinderea constantă a operațiunilor TTS a determinat IFC (International Finance Corporation), membru al Grupului Banca Mondială, să devină un acționar al companiei cu o cotă de 10%, asigurând capital grupului pentru a își continua extinderea operațiunilor intermodale în regiunea Dunării și a Mării Negre.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii