Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:52 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Brother prezintă cele mai noi soluții pentru consumatori și companii în roadshow-ul național “Technology for All”

ro

25 Sep, 2013 17:21 1360 Marime text
Printre noutățile prezentate se numără noua gamă entry level de imprimante și multifuncționale laser monocrom A4, echipamente inkjet A3, LED color, soluții de scanare, etichetare, imprimante de mare viteză
Roadshow-ul Brother ajunge în Cluj Napoca, Oradea, Craiova, Constanța, Deva, Brașov și Iași începând cu 24 septembrie
 
București, 23 septembrie: Brother prezintă noua serie de echipamente profesionale de printare, scanare și etichetare, dedicate consumatorilor dar și companiilor, în cadrul roadshow-ului “Technology For All” în 7 orașe din țară, în perioada 24 septembrie – 12 noiembrie.
Noua gamă de imprimante și multifuncționale laser monocrom A4, echipamentele inkjet A3, LED color, imprimanta de mare viteză, soluțiile de etichetare, scanare, imprimare mobilă – vor ajunge în ţară astfel:
 Cluj Napoca – 24 septembrie, Hotel Goldel Tulip Ana Dome
 Oradea – 26 septembrie, Hotel Hilton Double Tree
 Craiova – 16 octombrie, Hotel Royal
 Constanța – 24 octombrie, Hotel Malibu
 Deva – 29 octombrie, Hotel Vien
 Brașov – 31 octombrie, Hotel Ambient
 Iași – 12 noiembrie, Hotel Ramada
 
Evenimentele sunt cu începere de la ora 10:30 în fiecare dintre locații, accesul fiind gratuit.
“Consolidarea business-ului la nivel național în acest an va avea la bază lansarea noii game entry level dedicată consumatorilor și companiilor mici, precum și adresarea segmentului corporate cu echipamente și soluții integrate, care să răspundă nevoilor de rapiditate, conectivitate, mobilitate și control. ”, declară Monica Otlăcan, National Sales Manager Brother.
În cadrul roadshow-ului, participanţii - parteneri dar și public interesat - vor avea acces atât la informații despre cum își pot eficientiza activitatea prin intermediul noilor soluții, cât și la sesiuni demo. Astfel, atât presa, precum și clienții și partenerii Brother vor putea testa sub îndrumarea specialiștilor companiei soluțiile inovatoare dedicate consumatorilor, precum și afacerilor de diverse dimensiuni. Printre aceste soluții se numără:
Imprimante şi multifuncţionale laser monocrom
Noua gamă A4, dedicată atât utilizatorilor casnici cât și afacerilor mici, a fost creată special pentru a veni în întâmpinarea nevoilor specifice ale piețelor în dezvoltare. Cele trei modele noi, imprimanta HL-1110E, multifuncționalul DCP-1510E şi multifuncționalul cu fax MFC-1810E, sunt proiectate pentru a îndeplini cerinţele actuale de fiabilitate, calitate înaltă şi costuri reduse.
Echipamente multifuncționale inkjet A3
Brother rămâne, în continuare, lider pe piața locală a soluțiilor inkjet A3, noua gamă, prezentată și la IFA 2013, urmând să consolideze această poziție. MFC-J6920DW, care va fi disponibilă din decembrie și în România, este un echipament mobil (compatibil cu platformele Apple, Microsoft și Android) și conectabil la Cloud, ceea ce facilitează colaborarea în cadrul echipei.
Soluții de etichetare - 25 de ani de la lansarea primului echipament P-touch
De la prima lansare din 1988 și până la aniversarea de 25 de ani, P-touch a înregistrat vânzări de peste 37 de milioane de echipamente în întreaga lume și 147 de modele lansate. Brother oferă o gamă largă de soluţii pentru etichetare desktop şi portabilă, incluzând etichete laminate rezistente P-touch, etichete de hârtie sau film QL.
 
 
Despre Brother
 
Brother este unul dintre cei mai mari dezvoltatori de tehnologii de imprimare şi comunicare. Fondată în anul 1908 în Japonia, compania a intrat pe piața din Europa în 1958, prima unitate de producție fiind deschisă în Dublin. În prezent, compania își desfășoară activitatea în 40 de state, iar produsele sale sunt comercializate în peste 100 de țări la nivel mondial. La nivel mondial, Brother are peste 30,000 de angajați.
 
Brother Europa are în prezent reprezentanțe de vânzări în 19 state europene, sediul central al companiei în Europa fiind în Manchester, Marea Britanie. În România, compania este prezentă din 2004 cu un birou de reprezentanță locală.
 
Pe segmentul de piaţă al echipamentelor multifuncţionale laser monocrom, Brother este lider de piaţă tradiţional în Europa. Calitatea, preţurile avantajoase, programele de marketing, distribuţie şi service la nivel local, grija pentru protecţia mediului şi permanenta atenție față de clienţi, sunt atribute care asigură succesul Brother în Europa. Produsele Brother se bazează pe tehnologie proprietară care este dezvoltată, produsă şi distribuită în proporţie de 100% in-house. Brother deţine o serie de certificări internaţionale de renume precum “Energy Star”, “der Blauer Engel” şi “Ecomark”.                                 
 
www.brother.com
www.brother.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii