Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:59 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avocaţii D&B David şi Baias au asistat Burda International Gmbh în achiziţia Sanoma Hearst România

ro

08 Aug, 2013 13:24 1245 Marime text
Bucureşti, 8 august 2013. Echipa de fuziuni şi achiziţii a D&B David şi Baias, societatea de avocatură corespondentă a PwC în România, a asistat grupul Burda International Gmbh în preluarea Sanoma Hearst România. Astfel, în portofoliul grupului vor intra ediţiile româneşti ale unor prestigioase reviste precum Cosmopolitan, Harper's Bazaar, FHM, Esquire, Men’s Health, Auto Motor și Sport sau National Geographic.
 
Echipa D&B care a asistat această tranzacţie a fost formată din Anda Rojanschi, Partener responsabil cu practica de M&A şi Miriam Constantin, avocat senior.
 
“Traversăm o perioadă de efervescenţă pe piaţa achiziţiilor media. Am văzut de curând tranzacţii semnificative în Statele Unite implicând Boston Globe şi Washington Post şi ne bucurăm că valul acesta de achiziţii se reflectă şi pe piaţa din România”, a declarat Anda Rojanschi, Partener, D&B David şi Baias.
 
Despre D&B David şi Baias:
 
D&B David si Baias este societatea de avocaţi corespondentă a PwC România, fiind integrată în reţeaua societăţilor de avocaţi corespondente PwC care cuprinde mai mult de 2.000 de avocaţi în 75 de jurisdicţii.

D&B David şi Baias este o societate de avocatură pentru afaceri. Echipa D&B David şi Baias oferă un pachet complet de soluţii integrate, novatoare şi pragmatice clienţilor multinaţionali şi locali, în următoarele domenii: societăţi comerciale şi grupuri de societăţi; fuziuni, achiziţii şi restructurări; proprietăţi imobiliare; relaţii de muncă; servicii financiare şi pieţe de capital; concurenţă şi ajutoare de stat; proprietate intelectuală; protecţia consumatorului şi a datelor cu caracter personal; litigii fiscale şi comerciale. De asemenea, D&B este specializată în domeniile farmaceutic şi IT&Telecom, furnizând soluţii specifice pentru societăţile din aceste industrii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii