Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:46 30 05 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anchor Grup și-a desemnat General Managerul

ro

27 Apr, 2015 11:54 790 Marime text
București, 27 aprilie 2015: Anchor Grup a promovat Directorul Financiar pe postul de General Manager.
Începând cu data de 22 aprilie, domnul Affan YILDIRIM, care a ocupat poziția de Director   Financiar al companiei în ultimii ani, a fost numit General Manager al Anchor Grup și va lucra direct cu CEO Commercial Real Estate Properties of Fiba Holding – domnul Yurdaer KAHRAMAN.
Din august 2014,  rolul de General Manager interimar a fost asigurat de Directorul Financiar al Anchor Grup, care s-a alăturat companiei în martie 2012. Domnul Affan YILDIRIM are o vastă experiență în domeniul finanțelor și în cel al industriei imobiliare și o carieră clădită în companii multinaționale, precum PriceWaterhouseCoopers Turcia și Credit Europe Leasing Romania.
****
Grupul Anchor este prezent în România din 1997, fiind unul dintre cei mai puternici jucători de pe piață prin portofoliul său de proiecte de retail, rezidențiale și clădiri de birouri. Anchor Grup a construit în România București Mall, primul centru comercial modern la nivel local. De asemenea, grupul deține Plaza România, una dintre cele mai populare destinații pentru cumpărături din București, Anchor Plaza, prima clădire de birouri de clasă A integrată cu un centru comercial, și InCity Residences, ansamblu rezidențial situat în centrul Capitalei. Valoarea totală a investițiilor efectuate până în prezent se ridică la peste 350 milioane euro. Grupul continuă activ dezvoltarea unor proiecte de anvergură și extinderea platformei de servicii.
 
 
Pentru mai multe detalii:
Alexandra Olivotto 
Senior PR Consultant United
 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii