Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:46 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aeroportul Tuzla, performanțe și în primul trimestru 2015

ro

29 Apr, 2015 09:29 1136 Marime text
 Aeroportul Tuzla intră în liga aeroporturilor regionale cu performanțe de invidiat. Rezultatele obținute în primul trimestru din anul 2015 fac ca Tuzla să urce, din nou, pe un loc fruntaș în clasamentele naționale de profil.

Topul celor 17 aeroporturi a fost publicat zilele trecute de către Asociația Aeroporturilor din România, o organizație cu peste 16 ani de activitate.

Aeroportul Tuzla demonstrează că este un partener de încredere pentru operarea în Marea Neagră, pentru școlile de pilotaj, zborurile private și alte operațiuni de aviație generală. În primul trimestru al anului 2015 au fost înregistrate 1224 de mișcari de aeronave. 

„Efortul depus și profesionalismul au adus un binemeritat loc șase în clasamentul mișcărilor de aeronave. Este o performanță uriașă pentru că Tuzla este singurul aeroport care încă mai are piste de iarbă și nu a accesat niciodată fonduri europene sau ajutoare de stat. Pentru a fi pe locul 10 din 17 ca numar de pasageri, faci mult mai multe mișcări de aeronave, ceea ce presupune mult mai multă muncă”, a declarat Cristina Mitchievici, manager comercial al Aeroportului Tuzla. 

Numărul total de pasageri din primele patru luni ale anului 2015 este de 6200 persoane. 

Aeroportului Tuzla este primul aeroport românesc cu capital 100% privat, iar rezultatele înregistrate pledează, încă o dată, pentru oportunitatea investițiilor private în aviație.  

Detalii despre Regional Air Services gasiți pe regional-air.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii