Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:45 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zilele comunei Fântânele! Cine se ocupă de focul de artificii?

ro

02 Jun, 2023 13:07 1516 Marime text
  • Zilele comunei Fântânele vor avea loc în acest weekend
  • Duminică, 4 iunie, va avea loc concertul pentru care Primăria Fântânele acordă o sumă aprobată prin Consiliu Local.

Primăria Fântânele continuă cumpărăturile legate de Zilele Comunei din localitate. Astfel, au fost atribuite mai multe contracte ce vizează buna desfășurare a evenimentului. Zilele comunei Fântânele vor avea loc în acest weekend, în mijlocul minivacanței dintre 1 Iunie – Ziua Copilului și Rusalii (4-5 iunie). Primarul Adrian Roșu a precizat pentru ZIUA de Constanța că în acest weekend va aduce un strop de distracție pentru localnici, cu muzică bună, mâncare de calitate și artiști pe măsură.

 
Un contract a fost încheiat cu Selgros Cash&Carry SRL, pentru pachete destinate Zilei Comunei, cu o valaore de 1.833,51 lei, atribuirea având loc pe 31 mai 2023. Cu Ballonstyle SRL au fost încheiate două contracte. Un prim contract vizează focul de artificii, care a costat 7.800 lei, iar serviciile pentru evenimente sunt incluse într-un contract semnat astăzi, 2 iunie, pentru 11.000 lei.

Duminică, 4 iunie, va avea loc concertul pentru care Primăria Fântânele acordă o sumă aprobată prin Consiliu Local. „Avem undeva la 10-11.000 de euro alocați, pentru că artiștii costă. Nu ne-am putut permite nume mai mari, așa că aducem ce se poate, dar artiști cunoscuți. Restul evenimentului se bazează pe sponsorizări (...) Avem câțiva agenți economici locali (n.r. 3 la număr), care vor acorda câte 10.000 de lei fiecare, pentru ca evenimentul să curgă bine. Avem și un agent economic danez, care deține o fermă de porci. De la el o să avem micii”, a mai spus primarul. Astfel, micii, berea și sucul vor fi din partea casei, mai precis Primăria Fântânele va împărți bonuri către localnici care vor putea să revendice o porție de mici (4 bucăți) și o bere sau un suc, în funcție de preferință.
 

Despre Selgros Cash & Carry


Aşa cum reiese din datele Registrului Comerţului, compania a fost înfiinţată în anul 2001 şi are sediul social atribuit în municipiul Braşov. Firma provine din schimbarea sediului din alt judeţ.


Selgros Cash & Carry este deţinută de Transgourmet Central And Eastern Europe GMBH, cu sediul în Germania. Persoane împuternicite ale firmei, care se ocupă de comerţul cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi şi tutun, sunt: Arvay Herwig-Adolf - administrator, Hellwagner Robert - administrator, Iordăchescu Dorin - administrator. 


Pentru anul 2021, firma a raportat o cifră de afaceri de 3,9 miliarde lei, cu un profit de 66 milioane lei, la un număr de peste 4.600 de salariați. În 2022, firma a raportat 4,2 miliarde lei cifră de afaceri, cu un profit de peste 100 milioan lei, la cei 4.733 de salariați.  
 

Despre Ballonstyle SRL

 
Societatea este înființată în anul 2006 și a raportat pentru anul 2022 un singur salariat, cu o cifră de afaceri de jumătate de milion de lei și un profit de 33.858 lei. Sediul social este în municipiul Constanța, pe strada Dobrogei nr. 49. Firma are punct de lucru pe stada slt. Petre Papadopol nr. 14, din Constanța. Asociați în societate sunt Marius Aurelian Mitulescu – 66% și Ecaterina Mitulescu – 34%. Marius Aurelian Mitulescu este și administrator.
 
Conform termene.ro, Ecaterina Mitulescu mai apare în companiile Auto Moto Super Class SRL, Fotografia Societate Cooperativă Meșteșugărească, Radiotehnica Societate Cooperativă Meșteșugărească. Marius Aurelian Mitulescu apare în Ballonstyle Round SRL, Raza Tic SRL, Auto Moto Super Class SRL.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Zilele Comunei Fântânele! Ce surprize are primăria pentru acest weekend?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii