Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:59 29 09 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zilele Comunei Fântânele! Ce surprize are primăria pentru acest weekend?

ro

30 May, 2023 00:00 1990 Marime text
Imagine cu niște mititei
  • În acest weekend, primăria din Fântânele organizează zilele comunei
  • Până la data de 29 mai 2023, pe platforma SEAP au apărut patru contracte ce vizează evenimentul amintit, cu Zaymax Artist SRL, Bavaria Games SRL. Vedete Music Show SRL și Tradiții Rurale SRL
  • Duminică, 4 iunie, va avea loc concertul pentru care Primăria Fântânele acordă o sumă aprobată prin Consiliu Local.
 
 
Zilele comunei Fântânele vor avea loc în acest weekend, în mijlocul minivacanței dintre 1 Iunie – Ziua Copilului și Rusalii (4-5 iunie). Primarul Adrian Roșu a precizat pentru ZIUA de Constanța că în acest weekend va aduce un strop de distracție pentru localnici, cu muzică bună, mâncare de calitate și artiști pe măsură.
 
Așadar, în acest sens, pe portalul SEAP, au fost publicate patru cumpărări directe, ce vizează artiștii care vor urca pe scena din comuna Fântânele. Un prim contract a fost semnat cu Zaymax Artist SRL, pentru suma de 25.000 lei, un al doilea contract cu Bavaria Games SRL, pentru suma de 6.500 lei, al treilea contract este cu firma Vedete Music Show SRL, pentru suma de 7.500 lei, iar cel de-al patrulea este cu societatea Tradiții Rurale SRL, pentru suma de 6.080 lei.
 
Printre artiști se numără Daniela Gyorfi, rapperul Glance sau Lorenna, însă nu doar aceștia se vor sui pe scena din Fântânele. Mai precis, pe data de 3 iunie, sâmbătă, în localitate va avea loc un concurs de dansuri populare, pentru a pune în valoare ansamblul folcloric care reprezintă competiția la nivel național. „Avem niște copii de 8-10 ani foarte talentați pe care vrem să îi promovăm și acasă. Peste tot pe unde se duc la concursuri se întorc cu premii. Vrem să facem anul acesta o primă ediție a concursului, iar apoi o să vedem, poate continuăm cu un festival”, a spus edilul Adrian Roșu. Acest concurs va fi realizat din sponsorizări, iar la eveniment va participa și un cunoscut post TV dedicat folclorului, care va înregistra evenimentul cultural.
 
Duminică, 4 iunie, va avea loc concertul pentru care Primăria Fântânele acordă o sumă aprobată prin Consiliu Local. „Avem undeva la 10-11.000 de euro alocați, pentru că artiștii costă. Nu ne-am putut permite nume mai mari, așa că aducem ce se poate, dar artiști cunoscuți. Restul evenimentului se bazează pe sponsorizări (...) Avem câțiva agenți economici locali (n.r. 3 la număr), care vor acorda câte 10.000 de lei fiecare, pentru ca evenimentul să curgă bine. Avem și un agent economic danez, care deține o fermă de porci. De la el o să avem micii”, a mai spus primarul.
 
Astfel, micii, berea și sucul vor fi din partea casei, mai precis Primăria Fântânele va împărți bonuri către localnici care vor putea să revendice o porție de mici (4 bucăți) și o bere sau un suc, în funcție de preferință.
 

Despre Zaymax Artist SRL

 
Societatea a avut schimbat sediul social din alt județ, fiind fondată în 2014, radiată și apoi înregistradă în orașul Pantelimon, județul Ilfov în anul 2021. Adresa sediului este pe strada Mehedinți nr. 9. Capitalul social este de 200 de lei, conform Registrului Comerțului.
 
Asociat unic și administrator este Adina Postelnicu, firma ocupându-se cu activități suport pentru interpretare artistică. Pentru anul 2021, firma a raportat un profit de 24.137 lei, cu zero salariați înregistrați și o cifră de afaceri de 52.328 lei.
 

Despre Bavaria Games SRL

 
Firma are sediul social în București, Sectorul 3, pe strada Lt. Aurel Botea nr. 9, fiind înființată în anul 2011. Capitalul social este de 200 de lei, iar asociat unic este Gheorghiță Tal. El are și calitatea de administrator în firma care are ca activitate principală „Activități suport pentru interpretarea artistică (spectacole)”, conform codului CAEN. Pentru anul 2022, firma are un profit de 64.262 lei, cu un număr de 1 salariat și o cifră de afaceri de 182.103 lei.
 

Despre Vedete Music Show SRL

 
Firma are sediul social în municipiul Gherla, județul Cluj, pe aleea Mesteacănului. Capitalul social este de 200 lei, iar asociat unic este Sanda Garofița Iosif, care este și administrator. Pentru anul 2022, firma a raportat o cifră de afaceri de 235.603 lei, cu un profit de 200.423 lei, cu un număr de zero salariați.
 

Tradiții Rurale SRL

 
Firma este fondată în 2018, având seiul social într-un apartament din Sector 4, București, pe strada Pajiștei nr. 30. Capitalul social este de 200 de lei. Asociat unic și administrator este Ionela Guzic. Pentru anul 2021, firma a raportat o pierdere de 11.854 lei, cu un număr de zero salariați și o cifră de afaceri de 44.985 lei.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Proiectarea și execuția lucrărilor la aleile carosabile din comuna constănțeană Fântânele, aproape 1,5 milioane de euro. Cine și-a adjudecat contractul (DOCUMENT)

 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii