Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:53 27 02 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un alt contract de la Primărie pentru firma de casă a lui Mazăre Pomacost SA montează rulouri de gazon în intersecţiile şi sensurile giratorii din Constanţa (document)

ro

13 Jul, 2019 00:00 4368 Marime text
Primăria Constanţa a încheiat un contract pentru execuţia de lucrări privind achiziţia, furnizarea şi montarea de rulouri gazon cu societatea Pomacost SA. Contractul, care poate fi consultat integral în secţiunea „Documente”, prevede montarea de rulouri de gazon natural în casetele stradale, intersecţii şi giratorii în care este necesară reducerea semnificativă a timpului de instalare a unei peluze de gazon. Suprafaţa totală pentru care se va executa furnizarea şi montarea rulourilor de gazon este de 4.250 mp. Durata contractului este de 12 luni, iar valoarea contractului de 121.635 de lei fără TVA.
 

Pomacost SA, în datele Registrului Comerţului

 
Firma a luat fiinţă în anul 2001 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 500.000 de lei, integral vărsat, este compus din 16.000 de acţiuni la purtător. Valoarea unei acţiuni este de 31,25 lei. Firma este deţinută de Acţionari Listă (listă persoane fizice). Persoane împuternicite sunt: Bîsceanu Mădălina - director economic, Leca Alexandru Pimen - administrator. Pomacost SA se ocupă de activităţi de întreţinere peisagistică.
 
În anul fiscal 2015, societatea cu 132 de salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 6.146.168 de lei şi un profit de 360.992 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2016, firma cu 130 de salariaţi a înregistrat o cifră de afaceri de 5.842.004 lei şi un profit de 61.383 de lei. Situaţia financiară pe anul 2017 este următoarea: 118 salariaţi, o cifră de afaceri de 5.584.739 de lei şi o pierdere de 274.477 de lei.
 
Societatea a fost înfiinţată de Basarab Popa, vărul fostului primar al Constanţei, Radu Mazăre, trecut în nefiinţă în luna septembrie a anului 2014. De menţionat că, de-a lungul anilor, SC Pomacost SA şi-a adjudecat zeci de contracte, în valoare de zeci de milioane de euro, cu autorităţi publice, printre cele mai receptive la ofertele acestei societăţi fiind de departe Primăria şi Consiliul Local Constanţa şi Consiliul Judeţean Constanţa.
Facem precizarea că la şedinţa Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor, care a avut loc la data de 5.04.2019, la sediul societăţii Pomacost SA, acţionarii au decis schimbarea denumirii societăţii, conform disponibilităţii de la Oficiul Registrului Comerţului.
 
Totodată, urmare a expirării mandatelor cenzorilor, a fost revocată vechea comisie de cenzori şi s-a aprobat numirea în funcţia de cenzori ai societăţii, pe o perioadă de 3 ani, după cum urmează: Voicu Liliana, Cojocaru Iosif Alina Irina, Damian Gabriela. Acţionarii au mai aprobat numirea în funcţia de cenzor supleant pe o perioadă de trei ani a Madălinei Laura Radu.
 
Citeşte şi:
 
Pomacost, firma de casă a fostului primar Mazăre, vrea să-şi schimbe numele. Decizia, luată de acţionari în luna aprilie

Primăria Constanţa continuă „finanţarea“ Pomacost. Un nou contract de milioane de lei pentru tăieri şi toaletări de copaci
 
Pomacost, contract pentru toaletarea copacilor în centrul Constanţei, pe marile bulevarde şi în Mamaia (document)
 
Acţionarii Pomacost SA decid aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2019, dar şi prelungirea mandatelor cenzorilor
 
Pomacost SA, firma de casă a fostului primar Mazăre, s-a retras din calitatea de asociat al Vicomimpex SRL

Un nou contract pentru Pomacost SA de la Primăria Constanţa
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii