Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:36 23 10 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UMC a încheiat contracte cu trei societăţi. Ce valoare au acestea (document)

ro

12 Jun, 2017 20:50 2643 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou-înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Universitatea Maritimă din Constanţa a atribuit recent mai multe contracte de achiziţie publică de:
- Hârtie, articole de birotică şi papetărie - Lot 1,
- Cartuşe şi tonere pentru imprimante, copiatoare şi multifuncţionale - Lot 2,
- Unităţi de imagine - Lot 3,
- Cerneală tipografică - Lot 4
toate acestea pentru buna desfăşurare a activităţilor specifice personalului didactic şi didactic auxiliar al Universităţii Maritime din Constanţa.

Potrivit licitatiapublica.ro, criteriul de atribuire a contractelor a fost preţul cel mai scăzut, iar din cele 20 de oferte primite au fost declarate câştigătoare ofertele primite din partea Rik SRL Constanţa, Mida Soft Business SRL Bucureşti şi Meda Consult SRL Târgovişte. Valoarea contractului obţinut de Rik SRl Constanţa este de 27.082,23 de lei, cel obţinut de Mida Soft Business SRL Bucureşti este de 132.476,53 de lei, iar cel obţinut de Meda Consult SRL este de 13.873 lei, valoarea totală a contracxtelor atribuite fiind de 173.431,76 lei.
 
Despre Rik SRL Constanţa
 
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului, interogat la data de 9 iunie 2017, SC Rik SRL a fost înfiinţată în anul 1991 şi are sediul social în municipiul Constanţa, strada Sulmona nr. 9. Societatea are un capital social subscris de 10.000 lei, integral vărsat, divizat în 1000 de părţi sociale, fiecare în valoare de 10 lei. Unic asociat în cadrul societăţii este Rică Cîrăc, acesta fiind şi administratorul firmei ce are ca domeniu de activitate principal comerţul cu ridicata al altor bunuri de uz gospodăresc.
 
Conform Ministerului de Finanţe, pentru anul 2016 societatea a raportat o cifră de afaceri netă de 8.041.277 de lei, un profit de 572.524 de lei şi 39 de salariaţi.
 
Despre Mida Soft Business
 
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului, interogat la data de 9 iunie 2017, Mida Soft Business a fost înfiinţată în 2003 şi are sediul socila în Bucureşti, Sectorul 6, strada Cetatea Histria nr. 7. Societatea are un capital social subscris de 1.200 de lei, integral vărsat, divizat în 120 de părţi sociale, fiecare în valoare de 10 lei.
Asociaţi în cadrul firmei sunt Florentina Moruz şi Dumitru Daniel Moruz, fiecare cu câte o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 50% / 50%. Cei doi sunt şi administratorii societăţii ce are ca domeniu de activitate principal, comerţul cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice şi software- ului.
Conform datelor furnizate de Ministerul de Finanţe, pentru anul 2016, societatea a raportat o cifră de afaceri netă de 55.297.997 de lei, un profit de 4.061.052 de lei şi 30 de salariaţi.
 
Despre Meda Consult SRL
 
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului, interogat la data de 9 iunie 2017, Meda Consult SRL a fost înfiinţată în anul 2003 şi are sediul social în municipiul Târgovişte, strada Ion Ghica. Societatea are un capital social subscris de 200 de lei, integral vărsat, divizat în 20 de părţi sociale, fiecare în valoare de 10 lei. Unic asociat ăn cadrul firmei este Ileana Cristina Nicolescu care este şi administtrator alături de Dragoş Florin Nicolescu. Domeniul de activitate principal al firmei este comerţul cu amănuntul al ziarelor şi articolelor de papetărie, în magazine specializate.
Conform Ministerului de Finanţe, pentru anul 2016, societatea a raportat o cifră de afaceri netă de 4.596.978 de lei, un profit de 99.650 de lei şi 3 salariaţi.
 
În secţiunea Document puteţi consulta anunţul de atribuire al contractului de pe licitatiapublica.ro
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii