Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:36 22 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei persoane vor furniza servicii de natură intelectuală pentru Spitalul Municipal Mangalia (document)

ro

08 Dec, 2015 08:07 1021 Marime text
 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Autoritatea Naţională de Management al Calităţii în Sănătate - pentru Spitalul Municipal Mangalia a atribuit prin negociere accelerată contractul “Minister sau orice altă autoritate naţională sau federală, inclusiv subdiviziuni regionale sau locale ale acestora” –“Servicii de natură intelectuală pentru Spitalul Municipal Mangalia”, unde criterial de atribuire a fost oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic.
 
Valoarea totală finală a contractului a fost de 28.668 lei cu TVA inclus (0%).
 
Contractul numărul 411, a fost atribuit operatorului economic Iftime Ioana-Cornelia din Iaşi, unde valoarea totală finală a fost de 9.556 lei cu TVA inclus. Contractul numărul 410 a fost atribuit lui Muntianu Doru din Botoşani, cu o valoare de 9.556 lei cu TVA inclus. Contractul numărul 412 a fost atribuit Marianei- Isabela Constantinovici din Ilfov, cu o valoare de 9.556 lei cu TVA inclus.
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii