Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:40 24 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tehnorex International SA va furniza bărci pentru CERONAV (document)

ro

07 Nov, 2017 00:00 1013 Marime text
Centrul Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale a anunţat, pe licitatiapublica.ro, numele agentului economic care şi-a adjudecat contractul „Furnizare bărci de salvare cu sisteme de lansare aferente“. Este vorba despre societatea Tehnorex International SA, iar valoarea contractului atribuit este de 131.677,70 de euro fără TVA.
 
Contractul constă în furnizare bărci de salvare cu sisteme de lansare aferente. Mai exact, este vorba despre două grupuri de bărci de salvare cu gruiele aferente conforme cu Codul LSA şi Directiva 2014/90/EU, având specificaţia tehnică conformă cu prevederile caietului de sarcini: o barcă de salvare de tip total închis cu motor cu grui cu curenţi şi vinci şi o barcă de salvare rapidă şi grui pivotant cu curenţi şi vinci. Potrivit anunţului atribuit, contractul nr. 189 - „Barcă de salvare de tip total închis cu motor (TEMPSC) cu grui cu curenţi şi vinci“ a fost semnat cu societatea Tehnorex International SA.

Responsabili de atribuirea contractului 

Persoanele ce deţin funcţii de decizie în cadrul autorităţii contractante, responsabile cu organizarea, desfăşurarea şi atribuirea procedurii publice, sunt: director general - Ovidiu Sorin Cupşa, director general adjunct - Emil Luca, director studii - Ion Filimon, director Subunitatea Galaţi - Doina Munteanu, director comercial - Dan Pisică, director economic - Claudia Gheorghe, şef Birou juridic şi asistenţă managerială - Nicolae-Iulian Trandafir, şef Birou Achiziţii publice şi investiţii - Daniela Tagare.

Tehnorex International SA, în datele Registrului Comerţului 

Înfiinţată în anul 1994, firma are sediul social în municipiul Constanţa, incinta Port Constanţa, Cămin Poarta 2, scara B, etaj 1. Capitalul social subscris, de 100.000 de lei, integral vărsat, este compus din 100.000 de acţiuni nominative.
Valoarea unei acţiuni este de 1 leu. Acţionari persoane fizice sunt Viorica Micu, născută pe 22.02.1965, în Medgidia, cu 4% din capitalul social, Cristian Antohi, născut pe 29.12.1962, în Constanţa, cu 84% din capitalul social, Gabriel Lucian Micu, născut pe 17.10.1967, în Constanţa, cu 6% din capitalul social, şi Cristina Antohi, născută pe 26.01.1971, în municipiul Constanţa, cu 6% din capitalul social. Administratorul firmei, care se ocupă de repararea şi întreţinerea navelor şi a bărcilor, este Cristian Antohi.
 
Tehnorex International SA a obţinut şi contractul „Andocare şi reparaţii doc plutitor 200tf, proiect 1431“, atribuit de Ministerul Apărării Naționale - UM 02022, în valoare 2.185.394 de lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a licitaţiei.

Citeşte şi:

Unitatea Militară 02022 a atribuit un contract de peste 2 milioane de lei unei firme constănțene (document)

ARSVOM a selectat trei societăţi pentru reparaţii accidentale ale navelor şi ale echipamentelor. Ce explică Daniel Manole (document)

Cine furnizează bărci de salvare pentru Ceronav (document)

Ti-a placut articolul?

Comentarii