Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:51 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce sumă va achita CERONAV. Cumpără bărci de salvare (document)

ro

03 Sep, 2020 00:00 3349 Marime text
  • Centrul Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale achiziționează bărci de salvare.
  • Valoarea contractului este de 840.000 lei.


Denumirea completă a proiectului atribuit este "Furnizare “Barcă de salvare de tip total închis cu motor şi grui cu curenţi şi vinci” – 2 (două) bucăți".
 
Societatea care se vor ocupa de furnizarea bărcilor de salvare este Histria International SRL.Valoarea contractului este de 840.000lei lei, iar atribuirea a avut loc în data de 05.08.2020.


Descrierea contractului


Furnizare “Barcă de salvare de tip total închis cu motor şi grui cu curenţi şi vinci” – 2 (două) buc necesara pentru realizarea unui flux mai mare de echipamente TEMPSC disponibile de a fi folosite la cursuri. In perioadele foarte aglomerate trebuie asigurat numarul minim de echipamente conform standardelor OPITO si procedurilor CERONAV. Asigurarea minimului de echipament cerut de mentinerea acreditarii cursurilor desfasurate sub standard OPITO sau STCW, utilizate in desfasurarea zilnica a cursurilor sub acreditare OPITO.

Autoritatea contractantă va răspunde în mod clar și complet tuturor solicitărilor de clarificare/informații suplimentare, adresate de către operatorii economici, cu 10 zile înainte de termenul limită de depunere a ofertelor. Autoritatea contractantă va răspunde doar la solicitările de clarificări adresate de operatorii economici până la termenul-limită stabilit la Sec. I.3, respectiv 20 zile înainte de termenul limită de depunere a ofertelor.
 

 Responsabili de atribuirea porcedurii publice  


Persoanele ce deţin funcţii de decizie în cadrul entităţii contractante, precum şi persoanele din cadrul entităţii contractante ce pot influenţa conţinutul documentaţiei de atribuire şi/sau desfăşurarea procedurii de atribuire, sunt: director general Ovidiu Sorin Cupşa;  director general adjunct Emil Luca,  director de Studii Teodor Popa; director comercial Dan Pisica;  director economic Claudia Gheorghe;  şef Birou Achizitii Publice ec. Diana Andreea Zainea, şef Serviciu juridic şi asistenţă managerială  Nicolae- Iulian Trandafir; şef Birou Construcţii şi Investiţii Daniela Tagare; şef Serviciu Inginerie şi Nave cu Caracteristici Speciale George Adrian Laurentiu Martinaş, şef Serviciu Siguranţă Maritimă şi Formare Nebrevetaţi.


Firma câștigătoare este Histria International SRL.


Despre Histria International SRL

 
Societatea a fost înființată în anul 1996 și are sediul social în București.

Societatea are capital social subscris de 85.800 lei, integral vărsat, compus din: 8580 de părți sociale, valoarea unei părți sociale fiind de 10 lei.
  
Acționari sunt Bosinceanu Dumitru Dumitrita, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 2.7506% și Bosincianu Gh Mircea, care este și administrator,cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 48.2984%. Asociat persoană juridică este Latomi Enterprises Company Limited cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 48.951%.Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă comerţ cu ridicata nespecializat.Potrivit Registrului Comerțului, pentru anul 2019 societatea a raportat cifra de afaceri netă de 25.477.547 lei, profit de 151.886 lei și un număr mediu de 48 salariați.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.


Citește și:

O licitaţie organizată de CERONAV, constestată de Transguard Security SRL. Ce a decis Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor

Va achita peste un milion de lei. CERONAV cumpără două bărci de salvare (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii