Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:49 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CERONAV achiziționează servicii de consultanță

ro

05 Oct, 2020 00:00 2158 Marime text
  • CERONAV organizează licitație pentru servicii de consultanță.
 
Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale organizează licitație publică pentru servicii de consultanță pentru depunere Cerere de Finanțare în cadrul Programului Operațional Infrastructura Mare 2014-2020.

Valoarea estimată a contractului este de 70.000 lei
 

Descrierea contractului

Serviciile de consultanta pentru proiectele cu finantare europeana nerambursabila sau din fonduri guvernamentale prezinta unele particularitati notabile. Menirea consultantului in acest caz este de a identifica cele mai bune modalitati de atingere a obiectivelor proiectului, in conditiile respectarii restrictiilor impuse prin utilizarea unei finantari nerambursabile. Prin consultanta in cadrul proiectelor cu finantare europeana intelegem acel tip de consultanta menit sa sprijine autoritatea contractanta care initiaza proiectul (solicitantul de finantare) in procesul de conturare si elaborare a documentatiilor definite prin Ghidul aferent programului , precum si incarcarea in sistemul informatic a cererii de finantare a proiectului. A se vedea atasament.
 
Conditii referitoare la contract:
Se va prezenta lista principalelor prestari servicii similare efectuate in ultimii 3 ani – din care sa rezulte ca in ultimii 3 ani calculati pana la data limita de depunere a ofertelor, la nivelul unui contract sau mai multor contracte, servicii similare/ relevante. Se va prezenta minim un contract de consultanta in domeniul accesarii finantarilor nerambursabile sau similare acestora pentru realizarea documentatiilor suport si depunerea unei aplicatii de finantare utilizand aplicatia MySMIS.
Valoarea insumata a unuia sau mai multor contracte prezentate va fi de maxim 70.000 valoarea estimata.
De regula, documentele prin care operatorii economici pot indeplini cerinta privind experienta similara sunt urmatoarele, fara a se limita la:
- copii ale contractelor sau parti relevante din contractele invocate in sustinerea indeplinirii cerintei, din care sa reiasa urmatoarele informatii relevante: denumirea serviciilor, beneficiarul, valoarea, perioada de contract, calitatea contractantului si procentul realizat din contract;
- certificate de predare-primire, receptie;
- recomandari;
- procese-verbale de receptie;
- certificate constatatoare.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 06.10.2020, ora 20:30.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.
 

Citește și:

Ce sumă va achita CERONAV. Cumpără bărci de salvare (document)

Un simulator complex, pentru instruirea profesională în condiții reale de lucru, a intrat în dotarea CERONAV (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii