Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:58 20 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine furnizează bărci de salvare pentru Ceronav (document)

ro

10 Aug, 2016 18:16 1582 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Autoritatea Centrul Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale (CERONAV) a atribuit un contract intitulat „Furnizare bărci de salvare cu sisteme de lansare aferente”. Criteriul de atribuire a fost preţul cel mai scăzut, conform licitatiepublica.ro.

Numărul de oferte primit se rezumă doar la unul, iar câştigătorul este „Tehnorex International S.A.”. Valoarea estimată totală este de 1,390,368.24 RON. Potrivit datelor din Registrul Comerţului,Tehnorex International S.A. a fost înfiinţată în 1994, principalul domeniu de activitate este repararea şi întreţinerea navelor şi bărcilor şi are sediul în incinta Portului Constanţa. Capitalul social este de 100000 RON , integral vărsat.

Acţionarii firmei sunt Viorica Micu, născută în Medgidia, judeţul Constanţa, pe 22 februarie 1965, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 4%, Cristian Antohi, născut în Constanţa, pe 29 decembrie 1962, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 84%, Gabriel Lucian Micu, născut în Constanţa, pe 17 octombrie 1967, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 6%, şi Cristina Antohi, născută în Constanţa, pe 26 ianuarie 1971, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi tot de 6%. Administrator este Cristian Antohi.

În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.

Ti-a placut articolul?

Comentarii