Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:15 25 09 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În Constanța Licitație pentru un corp de învățământ, cu bazin de antrenament, pentru perfecționarea personalului din cadrul CERONAV (document)

ro

24 Dec, 2019 00:00 1352 Marime text

Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale organizează o licitație pentru proiectarea și execuția de lucrări pentru obiectivul de investiții „Corp învățământ cazare și bazin de antrenamente”.
Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 28 ianuarie 2020, iar valoarea estimată a investiției se ridică la suma de 36.518.466,02 lei. Obiectul contractului constă în proiectarea și execuția unui corp de clădire pentru învățământ - cazare, cu regim de înălțime S+D+P+4E, și a unui corp care să cuprindă bazinul de antrenamente, cu regim de înălțime S (subsol).
Corpul de învăţământ va avea un regim de înălţime S + D + P + 4E, o suprafaţă construită de 756 mp şi o suprafaţă desfăşurată de 4.610 mp. Bazinul de antrenament va avea o suprafaţă de 452 mp.


Amplasamentul este la Baza Nautică de pe lacul Siutghiol. Serviciile de proiectare se vor realiza în următoarele etape:
- Etapa 1 - Servicii de elaborare PUD, inclusiv studii necesare și realizarea documentațiilor pentru obținerea avizelor și acordurilor
- Pentru amplasamentul propus există PUZ aprobat spre neschimbare de către Primăria Municipiului Constanța, implicit sunt aprobați coeficienții urbanistici.
- Etapa 2 - Servicii de proiectare pentru obținerea autorizației de construire în conformitate cu prevederile CU 493/13.02.2018 emis de către Primăria Municipiului Constanța, respectiv Studii teren, Documentații pentru obținere avize și acorduri, P.A.C, P.O.E. conform HG 907/2016, cu modificările și completările în vigoare.


- Etapa 3 - Servicii de proiectare faza PT și DDE, după obținerea autorizației de construire - conform HG 907/2016, cu modificările și completările în vigoare - Etapa 4 - Asistență tehnică din partea proiectantului oferită pe parcursul execuției lucrărilor de construcții aferente proiectului de investiții.


Persoanele ce dețin funcție de decizie din cadrul autorității contractante, în ceea ce privește organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt: - director general: Ovidiu Sorin Cupșa; - director general adjunct: Emil Luca; - Director Studii: Teodor Popa - Director Comercial: Dan Pisică; - director economic: Claudia Gheorghe; - șef serviciu juridic și asistență managerială: Nicolae-Iulian Trandafir; - șef Birou Construcții-Investiții: Daniela Tagare - șef Birou Achiziții Publice: Diana Andreea Zainea - șef Serviciu Siguranță Maritimă și Formare Nebrevetați: Sebastian Butoi - Șef Serviciu Inginerie și Nave cu Caracteristici Speciale: George Adrian Laurențiu Martinaș.Durata de execuţie a investiţiei este de 24 de luni. Obiectivul de investiţii se va proteja antiseismic, conform prevederilor Normativului P100-1/2013, cu modificările ulterioare. Finanţarea obiectivului de investiţii se realizează din surse proprii ale Centrului Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale CERONAV, în limita sumelor aprobate anual cu această destinaţie, conform programelor de investiţii publice aprobate potrivit legii.


Citește și:

CERONAV se extinde cu un corp de învăţământ şi bazin de înot. Ce spune directorul Ovidiu Cupşa despre noua investiţie (galerie foto)

Poligonul de antrenament sub forma unei prove de navă pe care dorește să îl realizeze CERONAV, în atenţia Primăriei Constanţa
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii