Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:05 19 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Municipal Mangalia cumpără endoscop de la Daco Medical Technologies SRL (document)

ro

03 Dec, 2015 16:47 1665 Marime text
 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Spitalul Municipal Mangalia cumpără endoscop, mai exact o trusă de endoscopie digestivă cu videogastroscop şi videocolonoscop, de la o firmă din Bucureşti. 

Criteriul de atribuire a fost preţul cel mai scăzut. Au fost primite trei oferte, după verificări, s-a decis ca firma Daco Medical Technologies SRL, din Bucureşti, să furnizeze materialele necesare spitalului. Estimat iniţial la suma de 306,452 RON, contractul a fost achiziţionat la valoarea de 246,000 RON. 
 
Înfiinţată în anul 2011, Daco Medical Technologies SRL are un capital social subscris de 200 RON, integral vărsat, şi se ocupă de „comerţ cu ridicata al produselor farmaceutice”. Asociaţi sunt Răzvan Ionuţ Badea, din Alexandria, Teleorman, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 10% / 10%, şi Neti Violeta Nica, din Giurgiu, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 90% / 90%. Tot ea este administrator şi împuternicit. În altă ordine de idei, Neti Violeta Nica este asociat şi administrator la firma Vio & Valy SRL, din Teleorman.
 
Daco Medical Technologies SRL a înregistrat, în anul 2014, o cifră de afaceri de 942.645 lei, un profit net al exerciţiului de 28.612 de lei, datorii totale de 611.132 şi un număr mediu de doi salariaţi.

Anunţul complet poate fi vizualizat în secţiunea „Documente" a acestui articol.

Sursa foto: jurnalul.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii