Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:28 19 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța achiziționează servicii de pază (DOCUMENT)

ro

19 Aug, 2023 16:29 1223 Marime text
  • Ofertant câștigător este firma SGPI Security Force SRL, controlată de Gabriel Mirel Marin.
 

Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța, ca autoritate contractantă, a atribuit contractul „Servicii pază“, achiziția fiind atribuită prin anunț de atribuire la anunțul simplificat.

Ofertant câștigător este firma SGPI Security Force SRL, contractul, în valoare de 161.280 lei, având data de 7 august 2023.

După cum se arată pe e-licitatie.ro, obiectul acordului-cadru îl constituie achiziția serviciilor de pază, cu activitate în regim permanent: zilnic - program de 24 de ore inclusiv echipa de intervenție la nevoie, pentru sediul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, situat la adresa B-dul Ferdinand nr. 100 Constanța - un post fix + echipa de intervenție (la nevoie), conform Caietului de Sarcini care face parte integrantă din prezenta documentație de atribuire. Durata acordului cadru e de aproximativ 11 luni.


Potrivit sursei citate, cantitatea totală de servicii de pază estimate a fi prestate este de minimum 360 de ore și maximum 7.680 de ore, în perioada 2023 - 2024, cu posibilitatea de suplimentare a cantităților de servicii deja achiziționate inițial.


Suplimentarea cantităților de servicii de pază se va realiza de către Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța numai în condițiile existenței resurselor financiare alocate cu această destinație. În caz contrar, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța nu va opta pentru suplimentarea cantităților de servicii, neavând nicio obligație în acest sens față de operatorul economic care prestează serviciile de pază.
 

Despre SC SGPI Security Force SRL

Potrivit termene.ro, platformă consultată vineri, 18 august 2023, firma SGPI Security Force SRL a fost înființată în anul 2008, adresa sediului social este în București, iar obiectul de activitate este „Activități de protecție și gardă“.

În SC SGPI Security Force SRL asociat unic este Gabriel Mirel Marin, care are și calitatea de administrator. Potrivit termene.ro, acesta mai apare în cinci firme în stare de funcționare: MGS Construcții SRL (asociat, cu 19%), Silva Com Import Export SRL (asociat, cu 37,50%), Legion Company Services SRL (asociat, cu 90%, și administrator), Zircos Protect SRL (asociat, cu 90%, și administrator) și MGS Magistral Construct SRL (asociat, cu 50%, și administrator).

În 2022, SC SGPI Security Force SRL a avut o cifră de afaceri de 39.897.663 lei, un profit de 5.039.911 lei, iar numărul mediu de salariați a fost 1.423.

Platforma termene.ro informează că SC SGPI Security Force SRL are peste 500 de contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


PRECIZĂRI

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Licitații Constanța
Contractul de consultanță pentru digitalizarea Spitalului de Boli Infecțioase a revenit unui SRL din Capitală

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii