Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:19 17 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Smart Control SRL a semnat cu CERONAV. Va furniza simulatoare de instruire (document)

ro

05 Apr, 2018 00:00 1142 Marime text
Centrul Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale (CERONAV) a anunţat numele agentului economic care şi-a adjudecat contractul „Furnizare simulatoare de instruire pentru subunitatea CERONAV Galaţi“.
 
Precizăm că acest contract este compus din două loturi:
- lotul 1 - un simulator pentru misiuni complete de navigaţie maritimă şi pe ape interioare, realizat din două module (modulul I - simulator pentru misiuni complete de navigaţie maritimă manevră şi conducerea navei - DNV clasa A şi modulul II - simulator pentru misiuni complete de navigaţie, conducerea şi manevra navei pe ape interioare);
- lotul 2 - un simulator ECDIS - hărţi de navigaţie electronice maritime şi fluviale pentru programele de instruire specifice ECDIS generic şi ECDIS type-specific, având în configuraţie o staţie instructor şi opt staţii cursant.â
 
Contractul nr. 76, având ca obiect furnizarea unui simulator pentru misiuni complete de navigaţie maritimă şi pe ape interioare, în valoare de 2.638.468 de lei fără TVA, a revenit firmei Smart Control SRL. Şi contractul nr. 75, pentru furnizare simulator ECDIS - hărţi de navigaţie electronice maritime şi fluviale, în valoare de 578.008,4 lei, a fost semnat cu firma Smart Control SRL.
 

Responsabili de atribuirea licitaţiei

 
Persoanele cu funcţie de decizie responsabile de atribuirea procedurii publice sunt: director general - Ovidiu Sorin Cupşa; director general adjunct - Emil Luca; director studii - Ion Filimon; director Subunitatea Galaţi - Doina Munteanu; director comercial - Dan Pisică; director economic - Claudia Gheorghe; şef Biroul Juridic şi Asistenţă Managerială - Nicolae Iulian Trandafir; şef Biroul Achiziţii Publice şi Investiţii - Daniela Tagare.
 

Smart Control SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 2003, firma are sediul social în Bucureşti. Capitalul social subscris, de 180.990 de lei, integral vărsat, este compus din 18.099 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Smart Control SRL este deţinută de Viorina Clejăneanu, născută pe 23.08.1986, în Bucureşti, cu 17,5% din capitalul social, Cristina Sandu, născută pe 14.05.1978, în Constanţa, cu 17,5% din capitalul social, Mihai Pătularu, născut pe 15.04.1981, în Târgu Jiu, Gorj, cu 17,5% din capitalul social, şi Camelia Olteanu, născută pe 2.11.1957, în Bucureşti, cu 47,5% din capitalul social. Administrator şi director general al societăţii, care desfăşoară activităţi de consultanţă în tehnologia informaţiei, este Mihai Pătularu.
 
Reamintim că, la sfârşitul anului trecut, Smart Control SRL a apelat la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC), reclamând o licitaţie organizată de CERONAV. Societatea Smart Control SRL, cu sediul în Bucureşti, a depus la CNSC o contestaţie împotriva comunicării privind evaluarea DUAE emisă de către Centrul Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale, în calitate de autoritate contractantă, în cadrul procedurii de licitaţie deschisă organizate în vederea atribuirii contractului de achiziţie publică având drept obiect „Furnizare simulatoare de instruire pentru subunitatea CERONAV Galaţi“. Contestatoarea a solicitat „anularea comunicării privind evaluarea DUAE prin care oferta depusă a fost respinsă ca inacceptabilă; reevaluarea ofertei depuse şi declararea acesteia ca fiind acceptabilă, în baza aspectelor sesizate în contestaţie“.
 
Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor a admis contestaţia formulată de SC Smart Control SRL în contradictoriu cu Centrul Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale, a anulat procesul-verbal al şedinţei de evaluare a ofertelor nr. 5 (finalizare verificare DUAE) şi nr. 10154/09.11.2017 şi actele subsecvente acestuia şi a obligat autoritatea contractantă la reevaluarea ofertelor.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei.
 
Citeşte şi:
 
CERONAV, obligat de CNSC să reevalueze ofertele depuse pentru achiziţia de simulatoare de instruire
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii