Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:39 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CERONAV, obligat de CNSC să reevalueze ofertele depuse pentru achiziţia de simulatoare de instruire

ro

23 Dec, 2017 00:00 2231 Marime text
Smart Control SRL a apelat la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC), reclamând o licitaţie organizată de Centrul Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale (CERONAV).
 
Societatea Smart Control SRL, cu sediul în Bucureşti, a depus la CNSC o contestaţie împotriva comunicării privind evaluarea DUAE emisă de către Centrul Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale, în calitate de autoritate contractantă, în cadrul procedurii de licitaţie deschisă organizată în vederea atribuirii contractului de achiziţie publică având drept obiect „Furnizare simulatoare de instruire pentru subunitatea CERONAV Galaţi“. Contestatoarea a solicitat „anularea comunicării privind evaluarea DUAE prin care oferta depusă a fost respinsă ca inacceptabilă; reevaluarea ofertei depuse şi declararea acesteia ca fiind acceptabilă, în baza aspectelor sesizate în contestaţie“.
 
Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor a admis contestaţia formulată de SC Smart Control SRL în contradictoriu cu Centrul Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale, a anulat procesul-verbal al şedinţei de evaluare a ofertelor nr. 5 (finalizare verificare DUAE), nr. 10154/09.11.2017 şi actele subsecvente acestuia şi a obligat autoritatea contractantă la reevaluarea ofertelor în termen de zece zile de la comunicarea prezentei, cu respectarea prevederilor legale, a documentaţiei de atribuire şi a celor reţinute în motivarea aferentă prezentei.

Despre Smart Control SRL 

Înfiinţată în anul 2003, firma are sediul social în Bucureşti. Capitalul social subscris, de 180.990 de lei, integral vărsat, este compus din 18.099 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Smart Control SRL este deţinută de Viorina Clejăneanu, născută pe 23.08.1986, în Bucureşti, cu 17,5% din capitalul social, Cristina Sandu, născută pe 14.05.1978, în Constanţa, cu 17,5% din capitalul social, Mihai Pătularu, născut pe 15.04.1981, în Târgu Jiu, Gorj, cu 17,5% din capitalul social, şi Camelia Olteanu, născută pe 2.11.1957, în Bucureşti, cu 47,5% din capitalul social. Administrator şi director general al societăţii, care desfăşoară activităţi de consultanţă în tehnologia informaţiei, este Mihai Pătularu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii