Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:41 17 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Serviciul Public de Asistenţă Socială Constanţa cumpără unituri dentare pentru dotarea cabinetelor şcolare (document)

ro

19 Jun, 2018 08:49 655 Marime text
Serviciul Public de Asistenţă Socială Constanţa a atribuit recent un contract de „achiziţie de unituri dentare complete şi autoclave” defalcate pe loturi. Firma câştigătoare este Halmadent SRL.

Obiectul contractului, potrivit licitatiapublica.ro, este: autoritatea contractantă va încheia, în urma aplicării procedurii de atribuire, un contract de furnizare pentru fiecare lot în parte prin care se vor furniza 14 unituri dentare noi, complete, în conformitate cu normele UE şi naţionale în vigoare şi 15 autoclave în conformitate cu Ordinul nr. 961/2016, (din care 14 autoclave pentru pentru dotarea cabinetelor de medicină dentară din unităţile şcolare ale municipiului Constanţa şi 1 autoclav pentru dotarea cabinetului stomatologic din cadrul Căminului pentru persoane vârstnice Constanţa) conform specificaţiilor din caietul de sarcini şi anexa B aferentă fiecărui lot astfel: - Lot 1: 33192400-6 Unituri dentare complete; -Lot 2: 33191110-9 Autoclave dotate cu sigilator şi distilator; Autoritatea contractantă va atribui un contract de furnizare, cu o durată de 90 zile de la data semnării. Numărul de zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor/candidaturilor: 5 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor. Autoritatea contractantă va răspunde în mod clar şi complet tuturor solicitărilor de clarificări în a 3-a zi înainte de data limită de depunere a ofertelor.

Valoarea contractului este 618.450 lei, fără TVA.

Persoanele din cadrul autorităţii contractante cu funcţii de decizie

Mereuta Emil Andrei, Barbatu Andrada Daniela, Velica Ecaterina, Leu Aurelia, Madularu Anca Claudia, Mitu Silvia, Ou Daniela, Rosu Maria, Zahariciuc Iuliana, Zainea Georgiana, Cocos Adrian Florin, Trasca Aurora, Bica Veronica, Bujoi George, Danca Ortanza, Rudeanu Georgela, Ghiorghita Petruta, Vilcu Oana-Cristina.
 
Firma câştigătoare, în datele Registrului Comerţului

Halmadent SRL este o firmă înfiinţată în anul 2004, în municipiul Braşov. Societatea deţine un capital social de 200 lei, integral vărsat, compus dintr-un număr de 20 părţi sociale, fiecare a câte 10 lei.

Unic asociat şi administrator al societăţii este Halmaghi Szabolcs.

Domeniul de activitate principal este „comerţ cu amănuntul al altor bunuri noi, în magazine specializate”.                                                                                                                                      
Pentru anul fiscal 2017, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 14.767.081 lei, un profit de 3.690.544 lei, şi un număr de 15 angajaţi.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secțiunea "Documente" puteți consulta anunțul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.

Ti-a placut articolul?

Comentarii