Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:46 20 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Remont SRL va asigura serviciile întreţinere la centralele termice pentru Sucursala Transelectrica Constanţa (document)

ro

27 Jan, 2015 18:50 2899 Marime text
Societatea comercială Remont SRL din Constanţa a câştigat licitaţia pentru atribuirea contractului „Servicii de întreţinere, reparare şi inspecţie tehnică centrale termice, instalaţii termice şi instalaţii sanitare - Sucursala de Transport Constanţa”, organizată de Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice Transelectrica SA, potrivit LicitatiaPublica.ro.
 
Locul principal de prestare este reprezentat de: LOT 1 – zona Constanţa LOT 2 – zona Tulcea LOT 3 – zona Galaţi. Adresele locaţiilor unde se prestează serviciile sunt detaliate în caietul de sarcini.
 
Valoarea totală finală a contractului este de 71.350 de lei.
 
Pentru toate cele trei loturi, contractele au fost câştigate de societatea Remont SRL, cu sediul pe aleea Garofiţei din Constanţa.

Ce spune Registrul Comerţului

Conform Registrului Comerţului, Remont SRL a fost înregistrată la data de 03.11.1992 şi are ca principal obiect de activitate „Lucrări de instalaţii sanitare, de încălzire şi de aer condiţionat”. La sfârşitul anului 2013, a înregistrat o cifră de afaceri de 4.189.776 de lei, un profit de 417.415 lei şi 46 de angajaţi. Asociaţi în firmă sunt Marian Ostaşu, de 60 de ani şi Gabriel Lupulescu, de 49 de ani.
 
Conform Vrajitorul.eu, compania se află într-o situaţie financiară precară. Nivelul profitabilităţii operaţionale precum şi indicatorilor de solvabilitate nu pot garanta o evoluţie total lipsită de riscuri în perioada următoare. Firma întâmpina dificultăţi în achitarea obligaţiilor de plata faţă de partenerii de afaceri. Este recomandată monitorizarea mai frecvenţa a evoluţiei acestei companii.
 
Marja profitului net este ridicată având în vedere industria din care face parte. Firma prezintă un nivel ridicat de stabilitate (8.09% faţă de % media industriei). Evoluţia cifrei de afaceri este mult mai slabă decât cea a industriei din care face parte. Firma prezintă un risc ridicat având în vedere că nu reuşeşte să urmeze tendinţa de dezvoltare a segmentului din care face parte (-33.57% faţă de % media industriei).
 
Randamentul activelor este mai mare decât al industriei din care face parte. Firma prezintă un risc scăzut comparativ cu firmele competitoare şi are perspective solide de dezvoltare. Randamentul capitalurilor este semnificativ mai mare comparativ cu industria din care face parte firma. Firma prezintă un risc foarte scăzut comparativ cu firmele competitoare şi fructifică excelent capitalul existent (26.76% faţă de % media industriei).
 
Nivelul datoriilor în total activ este semnificativ mai mare comparativ cu media industriei din care face parte. Firma are capitaluri proprii foarte reduse şi acest aspect poate afecta menţinerea echilibrului financiar (36.61% faţă de % media industriei). Firma încasează facturile emise în termene mult mai lungi decât media industriei din care face parte. Încasarea la termene foarte mari a creanţelor creează lipsa de lichidităţi şi dezechilibru financiar (71zile faţă de zile media industriei).

Anunţul complet poate fi vizualizat în secţiunea „documente” a acestui articol

Ti-a placut articolul?

Comentarii