Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:46 18 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Transelectrica modernizează Sucursala de Transport Constanţa pentru 118.000 de lei (document)

ro

25 Mar, 2015 13:20 1256 Marime text
Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice Transelectrica SA, cu adresa pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, nr. 195 A, Constanţa, a organizat o licitaţie de atribuire a contractului „Modernizare sistem SCADA staţia Constanţa Nord”, informează licitatiapublica.ro.
 
Prin contract, operatorul economic declarat câştigător trebuie să asigure servicii de arhitectură, servicii de inginerie şi servicii integrate de inginerie, servicii de amenajare urbană şi servicii de arhitectură peisagistică, servicii conexe de consultanţă ştiinţifică şi tehnică, servicii de testare şi analiză tehnică
 
 
Contractul, cu o valoare de 118.000 de lei, firmei  Automatic Systems SRL, cu sediul pe strada Narciselor, Craiova. Potrivit Registrului Comerţului, societatea a fost înregistrată la data de 12.05.2004 şi are ca principal obiect de activitate „Activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea”.

Asociaţi în firmă sunt Petre-Silvestru Alexandru, de 53 de nai, din Dolj, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 30%, Constantin Ciobanu, de 62 de ani, tot din judeţul Dolj, cotă 30% şi Liliana Vasile, de 52 de nai, din Craiova, cotă 40%, cea din urmă fiind şi administrator al firmei.
 
Petre-Silvestru Alexandru este administrator al Filialei Institutul de Cercetări şi Modernizări Energetice – Icemenerg SA Bucureşti, Sucursala Craiova, radiată, Institutul de Cercetări şi Modernizări Energetice – Icemenerg SA, din Bucureşti , radiată, Institutul de Cercetări şi Modernizări Energetice – Icemenerg SA Bucureşti, Sucursala Craiova, radiată şi Multi Controller SRL, din Craiova, cu întrerupere temporară de activitate, în ce din urmă figurând şi ca asociat.
 
Conform vrajitorul.eu, la finalul anului 2013, Automatic Systems SRL declarase o cifră de afaceri de 917.036 de lei şi 11 salariaţi.

Ti-a placut articolul?

Comentarii