Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:05 19 04 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Staţia Cernavodă a Sucursalei de Transport Constanţa, se modernizează (document)

ro

28 Jan, 2015 16:50 1229 Marime text
Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice Transelectrica SA, prin Sucursala de Transport Constanţa a organizat o licitaţie de atribuire a contractului “RK elemente construcţii staţia 400 kV Cernavodă(actualizare proiect)”, conform LicitatiaPublica.ro.
 
Prin acest contract se doreşte obţinerea de servicii de arhitectură; servicii de inginerie şi servicii integrate de inginerie; servicii de amenajare urbană şi servicii de arhitectură peisagistică; servicii conexe de consultanţă ştiinţifică şi tehnică; servicii de testare şi analiză tehnică. Locul principal de prestare este reprezentat de sediul operatorului economic.
 
Contractul presupune actualizarea devizului general şi a proiectului, fazele: proiect tehnic,detalii de execuţie. Valoarea totală finală a contractului este 55.000 de lei.

Firma câştigătoare

Contractul a fost atribuit la data de 21 ianuarie şi a fost atribuit firmei SC Tractebel Engineering SA, din Bucureşti. Conform Registrului Comerţului, operatorul economic câştigător are ca principal obiect de activitate “Activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de aceste”. Firma a fost înregistrată la data de 27.10.1994.
 
SC Tractebel Engineering SA figurează la Registrul Comerţului cu doi acţionari persoane juridice, respectiv Gdfsuez Energy Services International SA, cu sediul în Belgia, şi Tractebel Engineering SA, de asemenea, cu sediul la Bruxelles, în Belgia. Singură sau în asociere cu alte societăţi, firma a obţinut din 2008, în urma participării la proceduri de achiziţii publice, peste 50 de contracte în valoare de peste 80 milioane lei. La sfârşitul anului 2013, SC Tractebel Engineering SA declarase o cifră de afaceri de 38.338.348 de lei şi 189 de salariaţi.

Anunţul complet poate fi vizualizat în secţiunea "Documente" a acestui articol

Ti-a placut articolul?

Comentarii