Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:19 20 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Serviciile de întreţinere şi reparare a centralelor termice, atribuite de Transelectrica firmei UTI Grup SA (document)

ro

10 Oct, 2017 00:00 935 Marime text

Contractul „Servicii de întreţinere şi reparare centrale termice, instalaţii termice şi instalaţii sanitare ST Constanţa“ a fost atribuit de Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice Transelectrica SA societăţii UTI Grup SA. Valoarea contractului atribuit este de 53.239 de lei.
 
Iată obiectele celor trei loturi: lotul 1 - servicii de reparare şi întreţinere a instalaţiilor de construcţii pentru zona Constanţa, lotul 2 - servicii de reparare şi întreţinere a instalaţiilor de construcţii pentru zona Tulcea, lotul 3 - servicii de reparare şi întreţinere a instalaţiilor de construcţii pentru zona Galaţi.

Responsabili de atribuirea contractului

Persoanele ce deţin funcţii de decizie responsabile de organizarea, derularea şi finalizarea procedurii sunt: director - Marian Vaju, director tehnic - Niculae Baltă, director economic - Octaviana Bejan, şef Serviciul Buget, Finanţe, Contabilitate - Valentina Vaju, Serviciul Patrimoniu Administrativ - Zaharia Aelenei, Cristina Diaconescu, Serviciul Comercial - Ion Tănasă, Nicolae Dragoş Dulgheru, Oana Saizu, Andra Keresteş-Necula, Consuela Teodora Miron, Magdalena Clanton.

Despre UTI Grup SA 

Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului, firma a fost înfiinţată în 1994 şi are sediul social în municipiul Bucureşti. Societatea are un capital social subscris de 49.233.745 de lei, integral vărsat. Acţionari persoane juridice sunt Tiu Holding LTD, cu sediul social în Cipru, Nicosia, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 0,000284% / 0,000284%, şi UTI Holdings B.V., cu sediul în Olanda, Amsterdam, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 99,999716% / 99,999716%.
Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea. Conform datelor furnizate de Ministerul de Finanţe, pentru anul 2016, societatea a raportat o cifră de afaceri netă de 415.387.795 de lei, o pierdere de 39.967.050 de lei şi 1.254 de salariaţi.

 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei. 
 
Citeşte şi:
 
Ce societăți se ocupă de repararea și întreținerea aparatelor de aer condiționat la Compania Națională de Căi Ferate "CFR" – SA, sucursala Constanța (document)

Mai multe societăţi se „bat“ pentru sala de sport polivalentă din Constanţa. La mijloc - peste 61 de milioane de lei (document)

CNADNR a bătut palma cu Uti Grup SA pentru realizarea reparațiilor pe Autostrada A2 (document)

Transelectrica a atribuit un contract firmei SC Uti Grup SA (document)
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii