Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:27 21 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract atribuit de Transelectrica unei societăți la care este acționar majoritar. Ce valoare are contractul (document)

ro

22 Jun, 2018 22:32 726 Marime text
Compania Națională de Transport al Energiei Electrice "Transelectrica" S.A. a atribuit recent un contract pentru realizarea condițiilor de coexistență “Drum de acces 380 ml la stația de sortare deșeuri și stația TMB Ovidiu” cu LEA 400 kV Constanța Nord-Tariverde.

Potrivit Licitatiapublica.ro, contractul prevede elaborarea proiectului tehnic de execuție, lucrări de demontare-montare conductoare active, mansonare, înlocuire cleme întindere, montare distantieri, reintindere la săgeata. Termenul limită până la care orice operator economic interesat de participarea la procedura de achiziție sectorială are dreptul de a solicită clarificări sau informații suplimentare în legătură cu documentația de atribuire, este de 15 zile înainte de termenul limită de depunere a ofertelor. Entitatea contractantă va răspunde în mod clar și complet tuturor solicitărilor de clarificare/informațiilor suplimentare în două etape, astfel: în a 10 zi calendaristică de la publicarea anunțului de participare și în a 10 zi calendaristică înainte de termenul limita de depunere a ofertelor.

Valoarea finală a contractului a fost 158.763 lei fără TVA, iar cea totală finală a contractului a ajuns la 129.643,96 lei.

Criteriul de atribuire a contractului l-a reprezentat cel mai bun raport calitate-prețAu fost primite trei oferte, două au fost admisibile, iar firma câștigătoare a fost declarată Societatea Comercială pentru Servicii de Mentenanță a Rețelei Electrice de Transport Smart S.A.
 

Despre Societatea Comercială pentru Servicii de Mentenanță a Rețelei Electrice de Transport Smart S.A.
 
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului, interogat la data de 22 iunie 2018, societatea a fost înființată în anul 2001 și are sediul social în Bucureşti Sectorul 1, Bulevardul General Gheorghe Magheru nr. 33.

Societatea are capital social subscris de 5.5036.300 lei, integral vărsat. Acționari în cadrul firmei sunt Compania Națională de Transport al Energiei Electrice "Transelectrica" S.A, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 70,005% / 70,005% și Statul Român prin Ministerul Energiei, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 29,994% / 29,994%.
 
Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă repararea echipamentelor electrice.

Conform Ministerului de Finanțe, pentru anul 2017 societatea a raportat cifră de afaceri netă de 65.628.420 de lei, pierdere 3.433.848 de lei și 741 de salariați. 

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secțiunea "Documente" puteți consulta anunțul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro


 

Ti-a placut articolul?

Comentarii