Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:37 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăriile Mereni și Ion Corvin, județul Constanța, extind serviciile de proiectare

ro

19 Oct, 2023 16:41 781 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
Primăria Mereni și Primăria Ion Corvin au atribuit prin cumpărare directă două contracte privind serviciile de proiectare necesare pentru localitățile din județul Constanța.
 
Atribuirile au fost finalizate, conform platformei SEAP, valoarea totală a achizițiilor fiind de 141.500 lei pentru Primăria Mereni, respectiv 142.500 lei pentru Primăria Ion Corvin. Firma câștigătoare a fost declarată FDP PRO CONS SRL.
 
Despre FDP PRO CONS SRL:
 
Conform termene.ro, firma a fost înființată în anul 2013, iar pe anul 2022 a raportat o cifră de afaceri de 469.943 lei cu o pierdere de -89.055 lei, la un număr de 5 angajați.
 
Societatea are sediul social pe strada Vulturului, nr. 12, Pantelimon, județul Ilfov, activitatea principală conform codului CAEN fiind „Activități de arhitectură”.
 
Asociați în firmă sunt Ovidiu-George Guzga care deține 50% din capitalul social și Viorela Guzga, care deține restul de 50%, cea din urmă fiind și administratorul companiei.
 
Ovidiu-George Guzga mai este asociat în firmele LE-VI Proiectare Construcții SRL și Evo House Development SRL, Viorela Guzga fiind asociată la aceleași firme.
 
 
Citește și:
Licitații publice: Malif Engeering SRL a bătut palma cu CNI. Este vizat un contract de reparații a secției de recuperare a copiilor de la Sanatoriu Balnear Techirghiol (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii