Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:52 24 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Tuzla, județul Constanța, achiziție de mobilier școlar și pentru grădiniță

ro

29 May, 2024 14:55 361 Marime text
Primăria orașului Tuzla, județul Constanța, a atribuit un contract, în urma unei licitații publice, care vizează furnizarea de mobilier școlar și mobilier grădiniță în cadrul proiectului „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar din comuna Tuzla, județul Constanța”.
 
Este vorba de furnizare echiamente digitale în cadrul proiectului amintit mai sus. Valoarea achiziției este de 439.200 lei, conform platformei SEAP. Atribuirea a avut loc pe data de 24 mai 2024. Dac Technology SRL este firma câștigătoare.
 
Despre Dac Technology SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 10 mai 2024, Dac Technology SRL a fost înființată în 2005, are sediul social în București, pe strada Frumușani și se ocupă de activități de consultanță pentru afaceri și management.
 
Firma are un punct de lucru și în Sectorul 5.
 

Asociați figurează Marian Panait și Nicoleta Melania Panait, primul fiind și administrator, iar numele celor doi legându-se și de Quality Medical Consumables SRL.
 
Conform termene.ro, Dac Technology SRL figurează cu 692 de achiziții directe (Comuna Ciocile, Comuna Curtești, Comuna Bălcăuți printre autoritățile contractante) și 88 de contracte publice (Comuna Izvoru Berheciului, UAT Comuna Grădiștea Brăila, Comuna Dobromir printre autoritățile contractante).
 
În 2022, firma a declarat nouă angajați, profit pete 270.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 3,47 de milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi accesat anunțul publicat în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
 
Averea și interesele Danielei-Alina Borcan, secretar general al comunei Tuzla (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii