Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:12 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primaria Oltina, județul Constanta, contract important cu o firma din Argeș

ro

26 Oct, 2023 16:44 783 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pexels
Primăria Oltina a atribuit prin cumpărare directă privind pregătirea de proiecte și proiectare, estimare a costurilor pentru localitatea din județul Constanța.
 
Atribuirea a avut loc pe data de 20 octombrie, conform platformei SEAP, valoarea totală a achizițiilor fiind de 101.375 lei. Firma câștigătoare a fost declarată Green Building Structure.
 
Despre SC Green Building Structure SRL
 
Potrivit platformei termene.ro, societatea a fost înființată la data de 6 iunie 2012. Firma are sediul în localitatea Teiu, județul Argeș.
 
SC Green Building Structure SRL are ca obiect de activitate fabricarea altor elemente de dulgherie și tâmplărie, pentru construcții.
 
Situația financiară pentru anul 2022 se prezintă în felul următor: o cifră de afaceri de 1.984.400 lei, un profit de 950.195 lei la un număr de 7 angajați.
 
Asociat unic și administrator este Moise Dumitru. Moise Dumitru mai apare și în firmele Afiplant Team Ratesti SRL, North Solar Invest, Stefcad Topo SRL.
 
 
Citește și:
Cumpărare directă: Comuna Saraiu, județul Constanța, contract cu Crucial Systems & Services SRL pentru mobilier școlar (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii