Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:47 19 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărare directă Comuna Saraiu, județul Constanța, contract cu Crucial Systems & Services SRL pentru mobilier școlar (DOCUMENT)

ro

26 Oct, 2023 13:16 1159 Marime text
  • Crucial Systems & Services SRL este deținută de Bogdan - Mihăiță Moldoveanu, care este și administrator și Elena-Andreea Avrigeanu.
  • În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
Primăria Comunei Saraiu, din județul Constanța, a semnat, prin cumpărare directă, contractul vizând achiziționarea de mobilier școlar cu firma Crucial Systems & Services SRL din Constanța.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achiziților Publice, unde se precizează că valoarea cumpărării directe este de 118.052,70 de lei fără TVA, adică peste 23.000 de euro.
 
Denumirea achiziției este „catedră cu dulap (1200x600x750mm)“, iar în descriere se arată că este vorba despre „catedra cu dulap (1200x600x750mm) - Cu spațiu de depozitare în dreapta cu ușa și încuietoare. Finisaj cant ABS Suporți de protecție parchet și antiderapare“.
 
La repere sunt menționate, alături de catedra cu dulap, scaun profesor, tabla magnetică, set masă individual, cuier de perete, dulap cu două uși, dulap individual elevi și suport de prezentare planșe.
 
Despre Crucial Systems & Services SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 26 octombrie 2023, Crucial Systems & Services SRL a fost înființată în anul 1998, are sediul social în Constanța, pe bulevardul Mamaia nr. 192 și se ocupă în principal de repararea calculatoarelor și a echipamentelor periferice.
 
Asociați sunt Bogdan - Mihăiță Moldoveanu, care este și administrator și Elena-Andreea Avrigeanu.
 
Cei doi au mai figurat în trecut în Crucial Consulting SRL Constanța, radiată în prezent.
 
În 2022, Crucial Systems & Services a avut 13 angajați, profit peste 160.000 de lei și cifra de afaceri peste 13,19 milioane de lei.
 
Confidas informează și că firma Crucial Systems & Services SRL a încheiat contracte de achiziții publice, în valoare totală de 36.416.485,76 lei.
 
Printre instituțiile publice care au semnat contracte cu această societate se numără Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale, Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, Agenția pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii Atragere de Investiții și Promovarea Exportului Constanța, APA CTTA SA Alba, Autoritatea Navală Română, Biblioteca Județeană IN Roman Constanța, Camera Deputaților, Casa de Asigurări de Sănătate Constanța, Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada“, Colegiul Național „Mihai Eminescu“ Constanța, Colegiul Național „Mircea cel Bătrân“ Constanța sau Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Județul Constanța
Consiliul Local Saraiu, convocat în ședință ordinară. Iată proiectele de pe ordinea de zi (documente)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii