Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:18 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Nicolae Bălcescu a atribuit contractele pentru înființarea distribuției de gaze naturale în comună (DOCUMENT)

ro

03 Sep, 2022 16:24 2090 Marime text
  • Valoarea totală a contractului este de 21.705.390,25 lei


Primăria Nicolae Bălcescu a atribuit, prin procedură simplificată, un contract aferent serviciilor de proiectare și executie lucrări aferente obiectivului de investiții „Înfiintarea distribuției de gaze naturale presiune medie în comuna Nicolae Bălcescu, județul Constanța".


Valoarea totală a contractului este de 21.705.390,25 lei, iar firmele câștigătoare sunt Instalații Montaj Tehnologic, Gaz Services SRL, Alex Building SRL și Cromo Advertising SRL. Rezultatul a fost publicat în SICAP pe 30 august, contractul fiind semnat la data de 2 august 2022.

 

Instalatii Montaj Tehnologic SRL


Societatea are sediul social în municipiul Constanța, pe strada Caraiman, fiind fondată în anul 2004. Asociat unic al companiei este Bogdan Bînzaru, iar administrator este Bogdan Căruntu. Societatea a încheiat 5 contracte de achiziții publice in valoare totală de 751.352,00 lei, trei dintre ele cu Primăria Mangalia, unul cu Primăria Limanu și unul cu Primăria Techirghiol.

 

Gaz Services SRL


Firma a fost fondată în anul 2001, cu sediul social pe strada Meșteru Manole, din municipiul Constanța. Activitatea principală, conform codului CAEN, este „Lucrări de instalaţii sanitare, de încălzire şi de aer condiţionat”. Asociați în firmă sunt Marin Catrangiu, cu 60% și Cristian Cherghe, cu 40%. Marin Catrangiu este administratorul companiei. Societatea a încheiat 30 contracte de achiziții publice in valoare totală de 2.746.053,26 lei.

Potrivit confidas.ro, Marin Catrangiu mai apare în High Q Solution SRL, iar Cristian Gherghe este asociat și în Logosol SRL, Alema Design Clean SRL și Estiva Smart SRL.

 

Alex Building SRL


Societatea are sediul pe strada Verona din Constanța, fiind înființată în anul 2007. Asociat unic și administrator este Lucian Orban. În total, firma a încheiat 9 contracte de achiziții publice in valoare totală de 76.509.766,15 lei.

 

Cromo Advertising SRL


Societatea a fost înființată în anul 2005, cu sediul social pe bulevardul Ferdinand nr. 29 din Constanța. Asociat unic și administrator este Mihaela Bobe. Firma are deschis un punct de lucru în Bucureşti, în incinta Complexului Monaco Towers, sediu pe care îl deţine conform unui contract de vânzare - cumpărare din 25.06.2009.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Dumitru Timofte, primarul din Nicolae Bălcescu, condamnat! Judecătorii - „scopul pedepsei poate fi atins şi fără executare în penitenciar“

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii