Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:33 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Medgidia a atribuit contractul pentru sistemul de supraveghere și dispecerat din municipiu (DOCUMENT)

ro

06 Apr, 2023 00:00 1654 Marime text
  • Valoarea contractului este de 482.808 lei fără TVA, iar atribuirea s-a făcut prin procedura simplificată, potrivit informațiilor publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice.
  • În Secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire.
Primăria Municipiului Medgidia a atribuit companiei GMB Computers contractul privind proiectarea, furnizarea, instalarea, punerea în funcțiune și mentenanța pentru modernizarea infrastructurii sistemului de supraveghere și dispecerat în municipiul Medgidia.
 
Valoarea contractului este de 482.808 lei fără TVA, iar atribuirea s-a făcut prin procedura simplificată, potrivit informațiilor publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice.
 
Conform sursei citate, pentru acest contract au fost depuse două oferte, valoarea estimată inițial de către autoritatea contractantă fiind de 603.217 lei fără TVA.
 
În descrierea contractului se arată că acesta prevede achiziționarea și instalarea echipamentelor conform caietului de sarcini și a fișelor tehnice, urmând să fie respectate, totodată, cerințele sau caracteristicile și cantitățile prevăzute în documentele achiziției.
 
Despre GMB Computers SRL
 
În luna martie anul acesta, compania GMB Computers SRL a încheiat un contract de furnizare a unui sistem de supraveghere video cu CN Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța.
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 5 aprilie 2023, GMB Computers a fost înființată în 1991 și are sediul social în Constanța, strada Traian, nr. 68A, obiectul de activitate fiind reprezentat de repararea calculatoarelor și a echipamentelor periferice.
 
Asociați sunt Mircea Boldea Colcear, care este și administrator și Cezar Mircea Teodor.
 
Numele lui Mircea Boldea Colcear se leagă și de societatea Cablenet, din Constanța.
 
Cifrele GMB Computers SRL arată că în 2021 firma a declarat 88 de angajați, profit peste 865.000 de lei, iar cifra de afaceri a depășit 15,71 de milioane de lei.
 
Societatea are mai multe puncte de lucru în județul Constanța și, potrivit Confidas.ro, a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 60.148.526,29 de lei.
 
Printre instituțiile publice care au semnat contracte cu această companie se numără Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, Utilități Publice-Gospodăria Comunală SRL, Universitatea Maritimă din Constanța, dar și altele.
 
În Secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Polițiștii de frontieră din Constanța cumpără UPS-uri pentru dotarea camerelor tehnice. Cui i-a fost atribuit contractul (DOCUMENT)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii