Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Administrația Canalelor Navigabile achiziționează sistem de supraveghere video (DOCUMENT)

ro

22 Mar, 2023 09:29 1211 Marime text

 
  • Contractul, în valoare de 117.587,53 lei (23.899,90 euro), i-a revenit SC GMB Computers SRL.  
 
Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța, ca autoritate contractantă, achiziționează, prin cumpărare directă, sistem de supraveghere video, în contractul „Sistem de supraveghere video la front de așteptare km 29 CDMN (proiectare și execuție)“.
 
Data finalizării achiziție este 20 martie a.c. Contractul, în valoare de 117.587,53 lei (23.899,90 euro), i-a revenit SC GMB Computers SRL.  
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată marți, 21 martie 2023, societatea GMB Computers SRL a fost înființată în anul 1992, are adresa în municipiul Constanța, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a firmei este „Repararea calculatoarelor şi a echipamentelor periferice“.
 
Potrivit sursei citate, în GMB Computers SRL asociați sunt Mircea Boldea Colcear (cu 87%) și Cezar Mircea Teodor (cu 13%), primul îndeplinind și calitatea de administrator. Mircea Boldea Colcear mai apare într-o firmă în funcțiune, Cablenet SRL Constanța, în care e asociat unic și administrator.  
 
Conform Confidas, în 2021 GMB Computers SRL a avut o cifră de afaceri de 15.717.188 lei, un profit net de 865.094 lei și 88 angajați. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 14.400.381 lei, un profit net de 357.599 lei și 84 de angajați.
 
Potrivit sursei menționate, GMB Computers SRL a încheiat 1.468 contracte de achiziții publice în valoare totală de 60.148.526,29 lei. Printre autoritățile contractante din Constanța, în afară de Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile, se mai află Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Constanța, APIA - Centrul Județean Constanța, Colegiul Național Mihai Eminescu, Colegiul Național Mircea cel Bătrân, Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, Consiliul Județean Constanța, Curtea de Apel Constanța, Direcția de Sănătate Publică Județeană Constanța, Direcția Județeană de Statistică sau Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Canalele Navigabile cumpără autobasculantă. Ce valoare are contractul (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii