Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:39 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițiștii de frontieră din Constanța cumpără UPS-uri pentru dotarea camerelor tehnice. Cui i-a fost atribuit contractul (DOCUMENT)

ro

03 Aug, 2022 14:36 1574 Marime text

 
  • Potrivit Confidas.ro, SC  GMB Computers SRL se ocupă de „repararea calculatoarelor şi a echipamentelor periferice“ și este controlată de Colcear Mircea Boldea, cu 87 % din capitalul social, și Cezar Mircea Teodor, cu 13 % din capital.
 
Compania constănțeană GMB Computers va livra polițiștilor de frontieră 20 de echipamente complete de UPS-uri pentru dotarea camerelor tehnice din cadrul structurilor Gărzii de Coastă Constanța
 
Potrivit datelor oficiale, atribuirea s-a făcut prin procedura simplificată, valoarea totală a contractului fiind de 110.580 de lei. 
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice și preluată pe www.licitatiapublica.ro.
 
Obiectul prezentei proceduri de achiziţie îl reprezintă achiziţionarea unei cantități de 20 de sisteme complete de UPS 3000VA rackabil.
 
Potrivit Confidas.ro, SC  GMB Computers SRL se ocupă de „repararea calculatoarelor şi a echipamentelor periferice“ și este controlată de Colcear Mircea Boldea, cu 87 % din capitalul social, și Cezar Mircea Teodor, cu 13 % din capital.
 
Tot potrivit Confidas.ro, compania GMB Computers SRL a încheiat 1478 contracte de achiziții publice în valoare totală de 60.463.681,71 lei, iar printre autoritățile contractante se află CN Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța, Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Constanța, Agenția pentru Dezvoltare Regională a Regiunii de Dezvoltare Sud-Est și Universitatea Ovidius Constanța. 
 
Anul trecut, cu 88 de angajați, compania a declarat o cifră de afaceri de 15.717.188 de lei și cheltuieli de 14.685.919 lei. În acest condiții, profitul net declarat a fost de 865.094 de lei.
 
Potrivit Confidas.ro,  Boldea Colcear Mircea apare în GMB Computers SRL și în Cablenet SRL, și a figurat în  Carstic SRL, Lux Echitas SRL, GMB Professional SRL, GMB Arts Studio SRL, Doors Arts SRL, Gmb Soft Ware SRL, Gmb International SRL și Romconex SA, în prezent radiate.
 
În Secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii