Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:05 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Jurilovca investește peste 215.000 de euro pentru dotarea Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din comună (DOCUMENT)

ro

14 Apr, 2023 00:00 1333 Marime text
Sursa foto: Facebook.com - Primăria Comunei Jurilovca
  • Achiziția se înscrie în proiectul „Achiziție echipamente specifice pentru îmbunătățirea capacității și calității sistemului de intervenție în situații de urgență a Comunei Jurilovca“.
  • În Secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire.
Primăria Comunei Jurilovca a atribuit companiei Romprim București contractul privind furnizarea unei autospeciale de pompieri pentru dotarea Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din localitate.
 
Informațiile privind atribuirea au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că atribuirea s-a făcut în urma licitației deschise, în cadrul căreia a fost depusă o singură ofertă.
 
Achiziția se înscrie în proiectul „Achiziție echipamente specifice pentru îmbunătățirea capacității și calității sistemului de intervenție în situații de urgență a Comunei Jurilovca“.
 
Valoarea estimată a contractului era de 1.067.000 de lei, însă valoarea finală a contractului a fost de 1.066.998 de lei, suma echivalând cu peste 215.000 de euro, la cursul actual.
 
Nu este posibilă subcontractarea, iar firma are la dispoziție șase luni pentru îndeplinirea obligațiilor contractuale.
 
Despre Romprim SA București
 
În ultima perioadă, compania Romprim SA București a semnat contracte similare privind livrarea autospecialelor pentru incendii cu CN ACN SA, dar și cu Primăria Ceatalchioi.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Romprim a fost înființată în anul 1992 și are sediul social în București, Sectorul 1, Calea Floreasca, nr. 112, obiectul de activitate fiind reprezentat de fabricarea autovehiculelor de transport rutier.
 
Acțiunile companiei sunt deținute de o Listă de Acționari, administratori fiind Alexandru Adrian Cătălin Stancov, Adrian Crețoiu și Adrian Mihăilă, director fiind Radu Lucianu, iar auditul revenind 3B Expert Audit SRL.
 
În 2021, Romprim a declarat 38 de angajați, pierderi de peste 12,73 de milioane de lei și cifra de afaceri peste 8,83 de milioane de lei.
 
Conform Confidas.ro, compania Romprim SA a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 77.538.466,94 de lei, printre autoritățile contractante numărându-se Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Situații de Urgență Sud Muntenia, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Valea Caregnei, Primăria Bicaz Chei, dar și altele.
 
În Secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Compania Națională de Investiții pune la bătaie peste 840.000 de euro pentru proiectarea și executarea sediului Primăriei Jurilovca, din Tulcea
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii