Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:58 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CNACN SA Constanța achiziționează o autospecială de stins incendii cu apă și spumă de capacitate mare (DOCUMENT)

ro

21 Nov, 2022 15:16 1590 Marime text

 
  • Ofertant câștigător este SC Romprim SA, contractul, din data de 10 noiembrie a.c., având valoarea de 1.278.631 lei.
 
Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța a atribuit contractul „Autospecială de stins incendii cu apă și spumă de capacitate mare“,achiziția fiind atribuită prin anunț de atribuire la anunțul simplificat.
 
Ofertant câștigător este SC Romprim SA, contractul, din data de 10 noiembrie a.c., având valoarea de 1.278.631 lei.
 
Despre SC Romprim SA
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată luni, 21 noiembrie a.c., societatea Romprim SA a fost înființată în anul 1991, are adresa în municipiul București, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a firmei este „Fabricarea autovehiculelor de transport rutier“.
 
Conform Confidas.ro, în 2021 Romprim SA a avut o cifră de afaceri de 8.836.620 lei, o pierdere netă de 12.735.346 lei și 38 de angajați. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 15.697.646 lei, o pierdere netă de 6.825.859 lei și 73 angajați.
 
Potrivit sursei citate, capitalul social este deținut în totalitate, 100%, de listă acționari. Persoane din conducere sau autorizate: Alexandru Adrian Cătălin Stancov - administrator, Radu Lucianu - director, Adrian Crețoiu - administrator, Adrian Mihăilă - administrator, auditor - 3B Expert Audit SRL. Romprim SA deține 99.9969% din 3AR Investment Holding SA.  
 
Confidas informează și că firma Romprim SA a încheiat 127 contracte de achiziții publice în valoare totală de 77.538.466,94 lei, printre autoritățile contractante, în afară de Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța, mai figurând Asociația de Dezvoltare intercomunitară „Situații de Urgență Sud Muntenia“, Compania Municipală Protecție Civilă și Voluntariat București SA, Comuna Bicaz Chei (Primăria Bicaz Chei), Comuna Călărași Botoșani, Comuna Cenad, Comuna Pardina, Comuna Tătăranu (Primăria Tătăranu), Consiliul Județean Arad, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, Inpectoratul pentru Situații de Urgență „Barbu Știrbei“ al județului Călărași, Județul Timiș, Ministerul Apărării - Unitatea Militară 02550 București, Primăria Isaccea, Uzina Mecanică Plopeni SA, Serviciul de Utilitate Publică Seroplant Brăila - Activitate Economică sau Unitatea Teritorial Administrativ a Comunei Grădiștea Brăila.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.

Sursa foto: ZIUA de Constanța

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Regia Autonomă Aeroportul „Delta Dunării“ Tulcea achiziționează un autovehicul (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii