Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:05 29 03 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Compania Națională de Investiții pune la bătaie peste 840.000 de euro pentru proiectarea și executarea sediului Primăriei Jurilovca, din Tulcea

ro

06 Feb, 2023 14:55 742 Marime text
Sursa foto Facebook.com
  • Potrivit datelor oficiale, valoarea estimată a contractului este de 4.130.341,28 de lei fără TVA, echivalentul unei sume de peste 840.000 de euro, la cursul actual, finanțarea fiind asigurată din fonduri bugetare.
  • Contractul va fi atribuit prin procedura simplificată, criteriul de atribuire fiind cel mai bun raport calitate-preț.
  • Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 31 martie 2023, ora 15.00, urmând ca acestea să fie deschise tot atunci, în SEAP.
Compania Națională de Investiții a publicat în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice anunțul de participare simplificat pentru atribuirea contractului privind proiectare, asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări pentru obiectivul de investiții „Construire sediu Primărie în localitatea Jurilovca, județul Tulcea“.
 
Potrivit datelor oficiale, valoarea estimată a contractului este de 4.130.341,28 de lei fără TVA, echivalentul unei sume de peste 840.000 de euro, la cursul actual, finanțarea fiind asigurată din fonduri bugetare.
 
Contractul va fi atribuit prin procedura simplificată, criteriul de atribuire fiind cel mai bun raport calitate-preț.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 31 martie 2023, ora 15.00, urmând ca acestea să fie deschise tot atunci, în SEAP.
 
În descrierea contractului, se arată că acesta vizează „Proiectare, asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări pentru obiectivul de investiții: «Construire sediu Primărie în localitatea Jurilovca, județul Tulcea» .Valoarea estimată este de 4.130.341,28 lei, fără TVA, compusă din: - Cap. 3 - Cheltuieli pentru proiectare și asistență tehnică (studii de teren, documentații pentru obținere avize/acorduri, Scenariu de securitate la incendiu, verificări proiect conform Legii 10/1995, D.T.A.C., P.T., D.E., D.T.O.E., asigurarea de răspundere profesională a proiectantului, asistență tehnică pe perioada de execuție a lucrărilor, întocmire raport la terminarea execuției, cartea tehnică, elaborare certificat energetic anexa la procesul-verbal de recepție la terminarea lucrărilor, programul de urmărire a comportării lucrării în timp și proiect „as-built” și altele conform prevederilor Caietului de Sarcini): 241.744,12 lei; - Cap. 4 - Cheltuieli pentru investiția de bază: 3.822.041,34 lei - Cap. 5 - Alte cheltuieli: 66.555,82 lei, din care: -Subcap. 5.1 – Organizare de șantier: 66.555,82 lei, din care: - Subcap. 5.1.1 – Lucrări de construcții: 66.555,82 lei“.
 
Persoanele cu funcții de decizie în cadrul autorității contractante sunt:
- Manuela Irina Pătrășcoiu - Director General;
- Daniela Ileana Orodel - Director Direcția Economică, Achiziții și Resurse Umane;
- Mădălina Babias - Director Financiar;
- Georgiana Alexandra Vasilescu - Director Direcția Promovare Investiții;
- Luiza Andrei - Director Direcția Juridică și Contractare;

- Stoica Felicia-Carmen - Șef Serviciu Avizare și Asistență Juridică;
- Dragomir Andra-Cătălina - Șef Serviciu Contractare și Monitorizare Contracte;
- Marius Căruntu - Inspector Tehnic D.P.A.O.I.;
- Ioana Roxana Mahu - Șef Serviciu Achiziții;
Comisia de evaluare:
-Valentina Ghinea - Președinte cu drept de vot
- Petrișor Gheorghiță Guțu - Membru
- Cosmin Cherecheș - Membru
- Mădălina Elena Șerban - Membru de rezervă
- Mihai Valentin Dragomir - Membru de rezervă.
 
Anunțul de participare poate fi consultat în Secțiunea Document.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii