Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:33 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Ceatalchioi achiziționează autospecială de pompieri pentru Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al comunei (DOCUMENT)

ro

21 Oct, 2022 14:23 1371 Marime text

 
  • Contractul are data 18 octombrie a.c., valoarea totală a achiziției (fără TVA) fiind de 969.998 lei.
 
Primăria comunei Ceatalchioi, din județul Tulcea, a atribuit contractul „Furnizare autospecială pompieri în cadrul proiectului «Achiziționare mașină ISU în comuna Ceatalchioi, județul Tulcea»“, achiziția fiind atribuită prin anunț de atribuire la anunțul simplificat.
 
Achiziția este pentru Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al comunei Ceatalchioi
 
Contractul are data 18 octombrie a.c. Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 969.998 lei, ofertant câștigător fiind firma Romprim SA.
 
Despre SC Romprim SA
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată vineri, 21 octombrie a.c., societatea Romprim SA a fost înființată în anul 1991, are adresa în București, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a firmei este „Fabricarea autovehiculelor de transport rutier“.
 
Conform Confidas.ro, în 2021 Romprim SA a avut o cifră de afaceri de 8.836.620 lei, o pierdere netă de 12.735.346 lei și 38 angajați. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 15.697.646 lei, o pierdere netă de 6.825.859 lei și 73 angajați.
 
Potrivit sursei citate, persoanele din conducere sau autorizate sunt Alexandru Adrian Cătălin Stancov, Adrian Crețoiu, Adrian Mihăilă (administratori) și Lucianu Radu (director), iar auditor este 3B Expert Audit SRL.
 
Confidas informează și că Romprim SA a încheiat 127 contracte de achiziții publice în valoare totală de 77.538.466,94 lei, printre autoritățile contractante, în afară de Primăria comunei Ceatalchioi, figurând și Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Situații de Urgență Sud Muntenia“, Comuna Brăhășești, Comuna Călărași (Botoșani), Comuna Cenad, Comuna Cristian, Comuna Iara, Comuna Tataranu (Primaria Tataranu), Consiliul Județean Arad, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, Inpectoratul pentru Situații de Urgență „Barbu Știrbei“ al județului Călărași, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii“ București - Ilfov sau Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cpt. Dumitru Croitoru al Județului Sibiu.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
ABADL derulează proiectul de investiții „Apărarea împotriva inundațiilor“, la Babadag. Cine a câștigat contractul (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii