Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:22 25 05 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța bifează achiziția a 6 autoutilitare în sistem leasing prin intermediul unui SRL din Suceava

ro

16 Apr, 2020 00:00 2133 Marime text

Primăria Constanța a încheiat un contract prin care se vor achiziționa 6 autovehicule în sistem leasing pe două loturi: lot 1 - 2 autoutilitare SUV 4x4 și lot 2 - 4 autoutilitare cu 5 locuri în sistem leasing operațional pe durata a 48 de luni, destinate deservirii Direcțiilor Tehnologia Informaţie şi Relaţii Publice, Dezvoltare şi Fonduri Europene, Patrimoniu şi Cadastru, Achiziţii Publice, Urbanism și Generală Poliția Locală pentru îndeplinirea sarcinilor de serviciu.
Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 486.240 lei.
Ofertant câștigător este Operațional Autoleasing SRL din Suceava.
 

Operaţional Autoleasing SRL, în datele Registrului Comerţului 

Societatea Operational Autoleasing SRL a fost înfiinţată în anul 2002 şi deţine puncte de lucru şi în municipiul Suceava, şi în Bucureşti. Capitalul social este de 12.000.000 lei, fiind integral privat. Obiectul principal de activitate al societăţii constă în activităţi de închiriere şi leasing cu autoturisme rutiere uşoare, dar firma desfăşoară şi activităţi de transport etc. De la înfiinţare şi până în prezent, societatea a cunoscut o evoluţie pozitivă şi şi-a diversificat activitatea, ajungând în anul 2013 la o cifră de afaceri de 26.450.000 de lei. Firma Operational Autoleasing este deţinută de două persoane fizice -Rîpan Ion Vasile (89,865%) şi Rîpan Liliana Rita (10,135%). Rîpan Ion Vasile este şi administratorul societăţii.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 

În secţiunea „documente“, puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei.


Citește și:

Primăria Constanţa a cumpărat autovehicule în leasing. Câştigătorii sunt din Suceava! 

Ti-a placut articolul?

Comentarii