Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:05 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firmele familiei Pălimaru câștigă în tandem contracte de la administrația Chițac (DOCUMENT)

ro

21 Mar, 2023 00:00 2069 Marime text
  • Primăria Constanța a atribuit direct un contract de servicii elaborare studii de teren pentru obiectivul de investiții „Construire imobil de birouri S+P+3E cu servicii/comerț /alimentație publică la parter"
  • Este vorba despre construirea în zona Pieței Griviței a unei clădiri de trei etaje care va găzdui o parte din activitățile administrației locale constănțene
  • Ofertant câștigător este SC Arhi Plus Craft SRL din Constanța, iar valoarea contractului este de 95.000 lei
  • Potrivit www.confidas.ro, cu un capital social de 200 lei, integral vărsat, firma a fost fondată de Constantin-Alin Pălimaru. Tot el este şi administrator
  • În 2021, compania a raportat o cifră de afaceri de 416.918 lei cu un profit de 199.464 lei și un singur angajat
  • Otilia, soția lui Constantin-Alin Pălimaru, deține SC Nomad Atelier de Arhitectură SRL, compania care a câștigat la rândul său mai multe contracte de la  Primăria Constanța
 

 
Primăria Constanța a atribuit direct un contract de servicii elaborare studii de teren pentru obiectivul de investiții „Construire imobil de birouri S+P+3E cu servicii/comerț /alimentație publică la parter".
 
Este vorba despre construirea în zona Pieței Griviței a unei clădiri de trei etaje care va găzdui o parte din activitățile administrației locale constănțene.
 
Ofertant câștigător este SC Arhi Plus Craft SRL din Constanța iar valoarea contractului este de 95.000 lei.

Sediul social al firmei este în Constanţa, pe bulevardul Tomis, iar domeniul principal de activitate îl reprezintă „activităţi de arhitectură, inginerie şi servicii de consultanţă tehnică legate de acestea”.
 
Potrivit www.confidas.ro, cu un capital social de 200 lei, integral vărsat, firma a fost fondată de Constantin-Alin Pălimaru. Tot el este şi administrator.
 
În 2021, compania a raportat o cifră de afaceri de 416.918 lei cu un profit de 199.464 lei și un singur angajat.
 
Constantin - Alin Pălimaru este și beneficiarul autorizației de construire nr. 998 din 23.07.2020, cu data începere lucrări 10 mai 2021 și finalizare în mai 2023 pentru lucrări de consolidare, recompartimentare, modificare fațade, amenajare spațiu comercial alimentație publică pentru clădirea de pe Tomis nr. 14, acolo unde se află sediul firmei.
Otilia, soția lui Constantin-Alin Pălimaru, deține SC Nomad Atelier de Arhitectură SRL, care a câștigat de la Primăria Constanța contractul de elaborare documentații în baza cărora vor fi reabilitate stații de transport în comun în municipiul Constanța. Același SRL a câștigat și serviciile de proiectare pentru realizarea etapelor SF, PAC, PT, DDE, CS, documentații pentru obținerea avizelor/acordurilor pentru imobilul de birouri S+P+3E cu spații de servicii/comerț/alimentație publică la parter pe terenul în suprafață de aproximativ 940 mp situat la intersecția străzilor Griviței cu Olteniei.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

SRL-ul familiei Pălimaru vrea să proiecteze mini-primăria administrației Chițac (DOCUMENTE)

Una dintre firmele familiei Pălimaru a câștigat contractul de modernizare a unor stații de transport public din municipiul Constanța. Cu cine mai fac afaceri? (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii