Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:11 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Cernavodă cumpără o automăturătoare nouă. Cât va cheltui pentru ea (document)

ro

23 Nov, 2016 08:35 3160 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

 
Administraţia oraşului Cernavodă a atribuit, prin procedură simplificată, un contract în valoare de 488.433 de lei (fără TVA), pentru achiziţia unei automăturători stradale. Valorea iniţial estimată a contractului era de 506.000 de lei (fără TVA).
 
Din cele două oferte primite, autoritatea contractoare a ales societatea comercială Wylze Logistik SRL cu sediul în Piaţa Victoriei din Ploieşti. Firma s-a înfiinţat în 1998 şi are un capital social de 200 de lei, integral vărsat. Unic asociat şi administrator este Molitor Zeno Wilhelm, născut în 1967, la Braşov. Societatea are ca principal obiect de activitate intermedierea în comerţul cu maşini, echipamente industriale, nave şi avioane.
 
În secţiunea Documente puteţi consulta anunţul de atribuirea a acestui contract.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii