Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:50 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Babadag, contract de 3,6 milioane de euro cu șase companii. 2AOP Architecture Constanța, printre afaceriștii asociați (DOCUMENT)

ro

25 May, 2023 00:00 1772 Marime text
Sursa foto Primăria Babadag
  • PGH Construct-Com SRL, Altcon Prest SRL, 2AOP Architecture SRL, Troia Premium Construct SRL, Proconstruct SRL și Treixa SRL, alături de Tevag Instal SRL, au semnat contractul cu Primăria Babadag.
  • Contractul vizează „Realizarea proiectului tehnic, detalii de execuție, caiet de sarcini, liste de cantități, documentațiile tehnice necesare în vederea obținerii avizelor/acordurilor/autorizațiilor, asistență tehnică din partea proiectantului și Execuția lucrărilor - «Construire bloc pentru locuințe sociale și de necesitate Str. Heraclea, oras Babadag, județul Tulcea»“.
PGH Construct-Com SRL, Altcon Prest SRL, 2AOP Architecture SRL, Troia Premium Construct SRL, Proconstruct SRL și Treixa SRL, acestea sunt cele șase companii care și-au adjudecat un contract de circa 3,6 milioane de euro, de la Primăria Babadag.
 
La rândul său, Tevag Instal SRL din Brașov este subcontractorul care se va ocupa de instalațiile electrice vizate de contract.
 
Valoarea totală a contractului fără TVA este de 17.879.015,98 de lei fără TVA (față de 18.188.047,19 lei fără TVA estimați inițial de primărie), iar atribuirea s-a făcut prin procedura simplificată, în cadrul căreia au fost depuse două oferte, dar una a fost retrasă ulterior.
 
Contractul vizează „Realizarea proiectului tehnic, detalii de execuție, caiet de sarcini, liste de cantități, documentațiile tehnice necesare în vederea obținerii avizelor/acordurilor/autorizațiilor, asistență tehnică din partea proiectantului și Execuția lucrărilor - «Construire bloc pentru locuințe sociale și de necesitate Str. Heraclea, oras Babadag, județul Tulcea»“.
 
Informațiile privind atribuirea contractului au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că este posibilă subcontractarea, urmând astfel ca de instalațiile electrice să se ocupe Tevag Instal SRL din Brașov, procentul de subcontractare fiind de 16,34% din valoarea totală a ofertei.
 
Despre PGH Construct-COM SRL

În noiembrie 2020, compania PGH Construct-COM SRL din Babadag a semnat cu Primăria Jurilovca un contract pentru proiectare și execuție lucrări la un centru comunitar de servicii integrate.
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată pe 24 mai 2023, societatea PGH Construct-COM a fost înființată în anul 2001, are sediul social în Babadag, pe strada Mihai Viteazu, nr. 29 și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Societatea este deținută de Fănica și Petrică Gheorghe și este administrată de Petrică Gheorghe, care se regăsește și în Scala Construct SRL Tulcea.
 
Cifrele PGH Construct-Com în 2021 arată 17 angajați, profit peste 1,44 de milioane de lei, iar cifra de afaceri a depășit 5,95 de milioane de lei.
 
Potrivit Confidas.ro, compania P.G.H. Construct-COM SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 26.941.495,42 de lei, iar printre autoritățile contractante se numără Compania Națională de Investiții, Comuna Jurilovca, dar și Comuna Mihai Bravu sau alte instituții publice.
 
Despre Altcon Prest SRL
 
În noiembrie 2019, societatea Altcon Prest a semnat cu Primăria Fântânele contractul pentru construirea sălii de sport a Școlii gimnaziale Nr. 1 din comună.
 
Potrivit Confidas.ro, consultată pe 24 mai 2023, Altcons Prest SRL a fost înființată în 2001 și are sediul social în Babadag, strada Cerbului, nr. 5, ocupându-se de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Asociat unic și administrator figurează Niculae Sorica, iar firma a avut în 2021 25 de angajați, profit peste 517.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 5,54 de milioane de lei.
 
Societatea are un punct de lucru și în Ovidiu, județul Constanța.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Altcon Prest SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 24.207.176,32 de lei, iar printre autoritățile contractante se numără Agenția Națională pentru Locuințe, Compania Națională de Investiții, Comuna Fântânele, Comuna Frecăței, dar și altele.
 
Despre 2AOP Architecture SRL
 
Compania 2AOP Architecture SRL Constanța a semnat, în septembrie 2022, cu Primăria Casimcea contractul vizând reabilitarea termică a unor blocuri, iar în februarie 2023 societatea a semnat cu Primăria Frecăței contractul pentru documentația de reabilitare a Bisericii Sfântul Apostol și Evanghelist Ioan.
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 24 mai 2023, compania 2AOP Architecture a fost înființată în 2019, având sediul social în Constanța, pe strada Mircea cel Bătrân nr. 53 și obiectul de activitate „activități de arhitectură“.
 
Asociat unic și administrator este constănțeanul Andrei Pătraș.
 
 În 2021, firma a raportat un profit de peste 520.000 de lei, cifra de afaceri de peste 1,06 milioane de lei și doi angajați.
 
Societatea are un punct de lucru în București, pe strada Nerva Traian.
 
Potrivit Confidas.ro, compania 2AOP Architecture SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 399.800 de lei.
 
Printre autoritățile contractante se regăsesc comunele tulcene Cerna și IC Brătianu, Comuna Plosca din Teleorman, Primăria Tataranu și Orașul Voluntari.
 
Despre Troia Premium Construct SRL
 
Compania Troia Premium Construct a semnat în octombrie 2020 contractul pentru asfaltarea străzilor din Caselu, județul Constanța.
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată pe 24 mai 2023, societatea Troia Premium Construct a fost înființată în anul 2013, are sediul în București, Sectorul 6, bulevardul Iuliu Maniu nr. 94-100 și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Societatea este deținută de Eugenia Neacșu și Cipiran Nicolae Mihăescu,ambii fiind și administratori.
 
În 2021, societatea a avut 185 de angajați, profit peste 7,02 milioane de lei și cifra de afaceri peste 68,85 de milioane de lei.
 
Firma are mai multe puncte de lucru în țară.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Troia Premium Construct SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 544.568.885,15 lei, iar printre autoritățile contractante se numără Apa Nova Ploeiști SRL, Colegiul Național Alexandru Ioan Cuza, Compania Națională de Investiții, Comuna Oltenești, dar și altele.
 
Despre Proconstruct SRL
 
Potrivit Confidas.ro, consultată pe 24 mai 2023, societatea a fost înființată în 1993, are sediul social în Blejoi, județ Prahova și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Asociați și administratori sunt Cătălin Ioan Mihalcea Simoiu și Janeta Emilia Loghin, ale căror nume se regăsesc și în Proconstruct Hotel Nord SRL Prahova.
 
În 2021, societatea Proconstruct a declarat 56 de angajați, profit aproape 220.000 de lei și cifra de afaceri peste 8,21 de milioane de lei.
 
Firma are mai multe puncte de lucru în țară.
 
Conform Confidas.ro, compania Proconstruct SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 160.671.463,37 de lei, iar printre autoritățile contractante se numără Casa de Cultură I.L. Caragiale a Municipiului Ploiești, Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică pentru Persoane Adulte cu Hnadicap Nedelea, Centrul Județean Prahova, dar și altele.
 
Despre Treixa SRL
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată pe 24 mai 2023, compania Trexia SRL a fost înființată în anul 2021 și are sediul social în Suceava, pe strada Celulozei, nr. 5, ocupându- se de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.
 
Asociat unic și administrator figurează Andrei Silviu Hulubina, iar în 2021 firma a avut 0 angajați, profit peste 130.000 de lei și cifra de afaceri 374.000 de lei.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Treixa SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 701.000 de lei, iar printre autoritățile contractante se numără Comuna Verești, Comuna Vulturești, Municipiul Suceava, Municipiul Vatra Dornei, dar și altele.
 
Despre subcontractorul Tevag Instal SRL
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultat pe 24 mai 2023, compania Tevag Instal SRL a fost înființată în anul 2012, are sediul social în Brașov, pe Aleea Constructorilor nr. 22 și se ocupă de lucrări de instalații sanitarem de încălzire și de aer condiționat.
 
Asociat unic și administrator este Gica Nechita Meiu, care figurează și în Ventub Concept SRL.
 
Cifrele Tevag Instal SRL arată că în 2021 societatea a avut 26 de angajați, profitul a fost peste 650.000 de lei, iar cifra de afaceri a depășit 6,45 de milioane de lei.
 
Firma are mai multe puncte de lucru în Brașov.
 
Potrivit Confidas.ro, Compania Tevag Instal SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 80.008 lei, iar printre autoritățile contractante se numără Comuna Halchiu, Comuna Maierus, Registrul Auto Român, dar și altele.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Primăria Babadag, licitație deschisă pe 5,34 milioane de euro! Participanții trebuie să aibă cifra de afaceri anuală peste 9 milioane de euro (DOCUMENT)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii