Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:03 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Tulcea Contract între Primăria comunei Jurilovca și PGH Construct Com SRL. Despre ce este vorba

ro

10 Nov, 2020 07:43 3815 Marime text
  • Primăria comunei Jurilovca, județul Tulcea cumpără  servicii de proiectare și execuție lucrări de construcție pentru obiectivul „Centru comunitar de servicii integrate in cadrul Proiectului "Masuri Integrate", anunț ce poate fi consultat în secțiunea "Documente".  
Denumirea completă a proiectului atribuit este "Servicii de proiectare și execuție lucrări de construcție pentru obiectivul „Centru comunitar de servicii integrate în cadrul Proiectului "Măsuri Integrate" în comuna Jurilovca - Pași spre Dezvoltare locala sustenabilă" ". Societatea care se vor ocupa de furnizarea serviciilor este PGH Construct-Com SRL. Atribuirea a avut loc în data de 06.11.2020. Valoarea totală a achiziției este de 7.997.655 lei.

 Descrierea contractului  

Proiectare tehnica și execuție lucrări de construcție pentru obiectivul „Centru comunitar de servicii integrate în cadrul Proiectului "Măsuri Integrate" în comuna Jurilovca - Pași spre Dezvoltare locală sustenabilă”

Numărul de zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data-limită de depunere a ofertelor este de 6 zile.
 
Firma câștigătoare este PGH Construct-Com SRL.

Despre PGH Construct-Com SRL

Societatea a fost înființată în anul 2001 și are sediul social în localitatea Babadag, județul Tulcea. Societatea are capital social subscris de 10.000 lei, integral vărsat, valoarea unei părți sociale fiind de 10 lei.
  
Acționari sunt Gheorghe Petrică, care este și administrator, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50% și Gheorghe Fănica, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50%.
 
Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale. Potrivit Registrului Comerțului, pentru anul 2019 societatea a raportat cifra de afaceri netă de 3.864.747 lei, profit de 825.072 lei și un număr mediu de 17 salariați.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii