Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:00 19 06 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria a încheiat contractul O firmă cu doi salariaţi livrează foişoarele pentru salvamar pe plajele din Constanţa şi Mamaia (document)

ro

12 Nov, 2018 00:00 703 Marime text
Municipalitatea a finalizat achiziţia publică pentru cumpărarea şi montarea de foişoare pentru salvamar necesare pentru plajele din Constanţa şi staţiunea Mamaia pentru sezonul estival.

Astfel, firma câştigătoare, SC Atrex Plus Invest SRL, va livra şi monta 9 foişoare pentru salvamar cu scopul înlocuirii foişoarelor deteriorate de pe plajele din Constanţa şi staţiunea Mamaia, pentru a îmbunătăţi funcţionarea serviciului de salvamar, cât şi pentru siguranţa personalului.

Potrivit contractului, furnizorul va livra şi monta foişoarele în termen de 45 de zile lucrătoare de Ia data semnării şi înregistrării contractului de către ambele părţi. Preţul convenit pentru îndeplinirea contractului, plătibil furnizorului de către beneficiar, este de 46.710 lei fără TVA, iar preţul unitar/bucată este de 5190 de lei, fără TVA, conform propunerii financiare.
 
Decontarea se va face pe baza proceselor-verbale de recepţie, a situaţiilor de plată, a ordinelor de lucru şi a facturilor emise de furnizor, în maximum 30 de zile de la data acceptării şi înregistrării la sediul beneficiarului, în funcţie de disponibilităţile bugetare. Garanţia produselor este de 12 luni.
Contractul poate fi consultat în secţiunea „documente”.
 

Atrex Plus Invest, în datele Registrului Comerţului

 
Atrex Plus Invest SRL este o societate înfiinţată în anul 2012, cu sediul social în Constanţa. Firma îi are asociaţi pe Bogdan Pricop şi Lucian Cazan. Ultimul dintre ei are şi calitatea de administrator.
Potrivit Registrului Comerţului, anul trecut, situaţia financiară a firmei se prezintă astfel: cifra de afaceri netă - 74.213 lei, pierdere de 58.383 de lei şi doi salariaţi.

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.   
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“. 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii