Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vine vara! Primăria Constanţa pregăteşte achiziţia foişoarelor pentru serviciul de salvamar!

ro

15 Mar, 2018 00:00 2476 Marime text
Primăria Municipiului Constanţa desfăşoară consultare de piaţă în vederea achiziţiei de foişoare pentru serviciul de salvamar.
 
Potrivit anunţului, foişoarele vor avea următoarele caracteristici tehnice: confecţia metalică trebuie să fie grunduită cu două straturi de grund şi două straturi de vopsea rezistentă la mediul salin. Vopseaua va fi în două culori: roşu şi galben; materialul din care vor fi confecţionate parasolarele copertinelor va fi din poliplan, de culoare galbenă, care să ofere protecţie totală împotriva radiaţiilor UV.
Montarea foişoarelor pentru salvamar se va face cu săpătură direct în nisip.

Conform OUG 19/2006, art. 6*), alin. (1), construcţiile şi dotările admise a se amplasa pe plaja cu destinaţie turistică sunt următoarele: a) module de grupuri sanitare, numai în cazurile în care acestea nu se pot amplasa în zona limitrofă; b) dotări pentru agrement specific plajei; c) posturi de prim ajutor şi salvare; d) construcţii şi amenajări cu caracter provizoriu, demontabile; e) instalaţii de captare a energiei solare în zona bateriilor de duşuri.
 
Potrivit alin. (2) din OUG 19/2006, operatorii de plajă care au încheiat contract de închiriere cu titularul dreptului de administrare a plajelor pot amplasa pe plajă construcţiile şi dotările prevăzute la art. 6 fără autorizaţie de construire.
 
Oferta financiară va fi prezentată în preţuri unitare/bucată reprezentând toate cheltuielile necesare confecţionării şi montării, până la data de 19.03.2018.
 
Orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite oferta de preţ în vederea determinării valorii estimate şi propuneri privind cerinţele tehnice sau condiţii suplimentare, cu respectarea celor precizate în anunţ, la sediul din municipiul Constanţa, str. Ştefan Mihăileanu nr. 10.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii