Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:21 22 07 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria a încheiat contractul Cine livrează foişoarele pentru salvamar pe plajele din Constanţa şi Mamaia? (document)

ro

19 May, 2018 00:00 1800 Marime text
Municipalitatea a finalizat achiziţia publică pentru cumpărarea şi montarea de foişoare pentru salvamar necesare pe plajele din Constanţa şi staţiunea Mamaia pentru sezonul estival.

Astfel, firma câştigătoare, SC C.I.M.I Company SRL va livra şi monta un număr de 12 bucăţi foişoare pentru salvamar cu scopul înlocuirii foişoarelor deteriorate de pe plajele din Constanţa şi staţiunea Mamaia, pentru a îmbunătăţi funcţionarea serviciului de salvamar, cât şi pentru siguranţa personalului.
Potrivit contractului, furnizorul va Iivra şi monta foişoarele în termen de 45 de zile lucrătoare de Ia data semnării şi înregistrării contractului de către ambele părţi. Preţul convenit pentru îndeplinirea contractului, plătibil furnizorului de către beneficiar, este de 64.560 de lei fără TVA, iar preţul unitar/bucată este de 5.380 lei, fără TVA, conform propunerii financiare.
 
Decontarea se va face pe baza proceselor verbale de recepţie, a situaţiilor de plată, a ordinelor de lucru şi a facturilor emise de furnizor, în maximum 30 de zile de la data acceptării şi înregistrării la sediul beneficiarului, în funcţie de disponibilităţile bugetare. Garanţia produselor este de 7 luni.
 

C.I.M.I Company SRL în datele Registrului Comerţului

 
Societatea C.I.M.I Company SRL a fost înfiinţată în anul 1995 şi are sediul social în comuna Cumpăna, pe strada Eternităţii nr.10. Asociaţii şi administratorii firmei sunt Iuliana şi Constantin Slăniceanu. Domeniul principal de activitate sunt transporturile rutiere de mărfuri şi fabricarea de construcţii metalice şi părţi componente ale structurilor metalice.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“. 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.   
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii