Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:27 13 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Penitenciarul Poarta Albă cumpără trei autovehicule! Unul pentru transport marfă și două pentru transport persoane

ro

24 May, 2024 13:56 387 Marime text


Penitenciarul Poarta Albă intenționează că cumpere un autovehicul pentru transport marfă și două autovehicule pentru transport persoane.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, valoarea estimată a achiziției este de 957.983.2 de lei.  
  
Pentru a preveni, a identifica și a remedia în mod eficient conflictele de interese care pot apărea pe parcursul derulării procedurii de atribuire, astfel încât să se evite orice denaturare a concurenței și să se asigure un tratament egal pentru toți Operatorii Economici, Autoritatea Contractantă comunică în cele ce urmează numele persoanelor cu funcție de decizie în cadrul Autorității Contractante implicat în procedura de atribuire: Petrică Banuță – director, Marius Cernat – director adjunct economico-administrativ, Gabriel Boicu – director adjunct siguranța deținerii și regim penitenciar, dar și Lăcrămioara Purice – director adjunct educație și asistență psihosocială.
 
Termen limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 25 iunie 2024, ora 15.00, pentru toate loturile.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Penitenciarul Poarta Albă cumpără pentru deținuți ton în suc propriu, macrou în sos tomat, suncă presată de pui și budincă de orez
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii