Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:06 19 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Penitenciarul Poarta Albă cumpără pâine de la Vasto Conpres SRL, firmă în insolvență (document)

ro

13 Feb, 2016 15:39 1483 Marime text

Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Penitenciarul Poarta Albă a atribuit prin licitație deschisă (licitație electronică) contractul „Pâine semialbă” pentru asigurarea hrănirii persoanelor private de libertate, prin încheierea de acord cadru cu un operator economic, unde criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut.
 
Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractul a fost VastoConpres, din Constanța. Estimarea inițială a valorii contractului a fost de 990.000 lei, fără TVA, iar valoarea totală finală a fost de 801.900 lei fără TVA. Durata de derulare a contractului prevăzută în acelaşianunţ de atribuire este de 17 de luni.
 
Detalii despre firma care a câștigat contractul:
 
Vasto Conpres SRL, cu sediul social în Constanţa, pe bulevardul 1 Decembrie 1918, numărul 37, are un capital social subscris de 125.200 lei, integral vărsat, ia activitatea principală este „fabricarea pâinii; fabricarea prăjiturilor şi a produselor proaspete de patiserie”. Potrivit datelor furnizate de Registrul comerțului această formă se află în insolvență. Asociați persoane fizice sunt Mircea-Augustin Stoica ce deține o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 90% și Alina Meca ce deține restul de 10 % a cotei de participare.
 
Persoane împuternicite în societate sunt Grecu Nicola C.I.I., în calitate de administrator judiciar și Mircea-Augustin Stoica în calitate de administrator special. 

Anunţul complet al achiziţiei publice poate fi vizualizat în secţiunea „Documente" a acestui articol.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii