Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:43 27 01 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O societate din Teleorman, care apelase la CNSC, va asigura paza Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Constanţa (document)

ro

29 Dec, 2018 00:00 1358 Marime text
Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa a semnat cu societatea Europrotect Security SRL din Teleorman, care şi-a adjudecat contractul „Servicii de pază“. Valoarea contractului atribuit este de 257.040 de lei.
 
Obiectul acordului-cadru îl constituie achiziţia serviciilor de pază, respectiv două posturi fixe cu activitate în regim permanent: zilnic - program de 24 de ore inclusiv, echipa de intervenţie la nevoie, pentru sediul Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Constanţa situat în Constanţa. Cantitatea totală de servicii de pază estimate a fi prestate este de minimum 1.000 de ore şi maximum 18.000 de ore pentru 2 posturi de pază care îşi vor desfăşura activitatea timp de 12 luni, în perioada 2018 - 2019, cu posibilitatea de suplimentare a cantităţilor de servicii deja achiziţionate iniţial.
 
Suplimentarea cantităţilor de servicii de pază se va realiza de către Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa numai în condiţiile existenţei resurselor financiare alocate cu această destinaţie. În caz contrar, Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa nu va opta pentru suplimentarea cantităţilor de servicii, neavând nici obligaţie în acest sens faţă de operatorul economic care prestează serviciile de pază.

Europrotect Security SRL, în datele Registrului Comerţului

Înfiinţată în anul 2012, firma are sediul în municipiul Alexandria, judeţul Teleorman. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Cristian Baicu este asociat unic al firmei, iar Adrian Alin Miu este administrator.
Europrotect Security SRL desfăşoară activităţi de protecţie şi gardă.
 
În anul fiscal 2015, firma cu 383 de salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 8.606.876 de lei şi un profit de 150.301 lei. În anul fiscal 2016, compania cu 471 de salariaţi a raportat o cifră de afaceri de 14.936.804 lei şi un profit 1.717.372 de lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: 792 de salariaţi, o cifră de afaceri de 24.027.850 de lei şi un profit de 1.811.438 de lei.

Firma a apelat la CNSC

Reamintim că, la data de 27 august 2018, Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor a luat decizia privind contestaţia depusă la data de 30 iulie 2018 de către firma SC Europrotect Security SRL, prin care se cerea anularea rezultatului atribuirii contractului aferent obiectului „servicii pază” de către unitatea spitalicească către firma Dialfa Security SRL. Unitatea sanitară a fost obligată să reanalizeze ofertele şi să revină cu un nou rezultat.
 
„Prin contestaţia nr. 3099/30.07.2018, înregistrată la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor cu nr. 31147/31.07.2018, formulată de către SC Europrotect Security SRL, reprezentată legal prin Adrian Miu, în calitate de administrator, împotriva adresei nr. 6945/25.07.2018, privind rezultatul procedurii de atribuire, emisă de Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa, cu sediul în Constanţa, str. Ferdinand, nr. 100, judeţul Constanţa, în calitate de autoritate contractantă, în cadrul procedurii şi simplificate, aplicată integral prin utilizarea mijloacelor electronice, organizată în vederea încheierii acordului-cadru având ca obiect «Servicii pază», se solicită următoarele: anularea adresei nr. 6945/25.07.2018, privind rezultatul procedurii de atribuire şi a actelor subsecvente acesteia, referitoarea la declararea ca fiind câştigătoare a ofertei SC Dialfa Security SRL, obligarea autorităţii contractante la reevaluarea ofertei SC Dialfa Security SRL, în conformitate cu legislaţia în vigoare, obligarea autorităţii contractante la plata cheltuielilor ocazionate de formularea prezentei contestaţii şi accesul la dosarul achiziţiei publice“, se arată în adresa oficială de la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor.
 
CNSC a admis contestaţia formulată de către SC Europrotect Security SRL, în contradictoriu cu autoritatea contractantă Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa, cu sediul în Constanţa; a anulat, în parte, raportul procedurii nr. 6923/24.07.2018 şi actele subsecvente acestuia, respectiv menţiunile referitoare la oferta prezentată de SC Dialfa Security SRL şi cele referitoare la desemnarea ofertei câştigătoare a procedurii de achiziţie publică. De asemenea. CNSC a obligat Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa ca, în termen de cel mult 10 zile de la primirea prezentei, pentru considerentele din motivare, să procedeze la reluarea procedurii de achiziţie publică prin reanalizarea ofertei prezentate de SC Dialfa Security SRL şi stabilirea unui nou rezultat al procedurii de atribuire.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Citeşte şi:
 
Supărată pe DRDP Constanţa, o firmă din Teleorman s-a adresat Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor
 
Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor obligă Spitalul de Boli Infecţioase să reia achiziţia serviciului de pază

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii