Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:25 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O societate din București va efectua studii de fezabilitate pentru extinderea unui drum din Portul Constanța. Despre ce drum de acces este vorba (document)

ro

20 Mar, 2018 21:03 2563 Marime text
Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța a atribuit recent un contract de servicii de elaborare a Studiului de Fezabilitate, a cererii de finanțare și a documentelor suport pe parcursul procesului de evaluare a aplicației de finanțare, pentru implementarea obiectivului „Extinderea la 4 benzi a drumului dintre Poarta 7 și joncțiunea obiectivului “Pod rutier la km 0+540 a Canalului Dunăre-Marea Neagră“ cu drumul care realizează legătura între Poarta 9 și Poarta 8 spre zona de Nord a Portului Constanța”.
Potrivit licitatiapublica.ro, obiectul prezentului contract de servicii îl reprezintă:
 
1. Elaborarea Studiului de fezabilitate aferent obiectivului de investiții „Extinderea la 4 benzi a drumului dintre Poarta 7 și joncțiunea obiectivului “Pod rutier la km 0+540 a Canalului Dunăre-Marea Neagră“ cu drumul care realizează legătura între Poarta 9 și Poarta 8 spre zona de Nord a Portului Constanța, în conformitate cu prevederile HG nr. 907/2016 și ale Temei de proiectare.
 
2. Elaborarea cererii de finanțare și a documentelor suport necesare obținerii fondurilor europene în cadrul POIM 2014-2020, conform Ghidului solicitantului-Program Operațional Infrastructura Mare-Axa prioritară 1-Îmbunătățirea mobilității prin dezvoltarea rețelei TEN-T și a transportului cu metroul, Obiectivul specific 1.3- Creșterea gradului de utilizare a căilor navigabile și a porturilor situate pe rețeaua TEN-T centrală precum și asigurarea suportului pe parcursul procesului de evaluare a aplicației de finanțare, până la momentul aprobării de către Autoritatea de Management.
 
Criteriul de atribuire a contractului l-a reprezentat cel mai bun raport calitate-preț. Au fost primite două oferte, iar câștigătoare a fost declarată societatea TPF Cproject SRL din București. Valoarea contractului este de 1.433.570 de lei.
 
Despre S.C. TPF Cproject SRL
 
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului interogat la data de 20 martie 2018, societatea a fost înființată în anul 2010 și are sediul social în Bucureşti Sectorul 1, Bulevardul Alexandru Ioan Cuza nr. 44.
Societatea are capital social subscris de 1.190 de lei, integral vărsat. Unic asociat în cadrul firmei este T.P.F. SA din Belgia.
Administratorii societății sunt Spitaels Thomas Francois, cetățean belgian și Marian Ion Constantinescu.
 

Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea.
 
Conform Ministerului de Finanțe, pentru anul 2016 societatea a raportat o cifră de afaceri netă de 2.363.568 de lei, profit de 515.312 de lei și 14 salariați.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secțiunea "Documente" puteți consulta anunțul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.                           

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii